horoszkop, karrier, ezoteria
Fotó: Envato

A Bika ötletárban fürdik ma – karrier horoszkóp március 16-án

H I R D E T É S

Nagy dinamika, új célok, ötletek, hatékonyság – ezek a mai karrier horoszkóp kulcsszavai. Ezt üzeni a karrier horoszkóp március 16-án.

Kos: A tegnapi, hazugságokon és tévhiteken alapuló konfrontáció ma tovább súlyosbodik. Az igaztalanságaid tovább kulminálódnak. Összecsaptak a fejed fölött a hullámok. 

Bika: Rengeteg zseniális ötleted támad ma – túl sok ahhoz, hogy tudd nyomon követni. Az elméd nyitott, és ez sok lehetőséget teremt számodra. Fedezd fel ezeket a lehetőségeket.

Ikrek: Eléggé lehangoltnak érzed magad, mert a közelmúltban összeomlott a munkahelyi helyzete. Lehet, hogy elbocsátottak, vagy más pozícióba kerültél, és kevesebb a lehetőséged.  Ne csüggedj! Tekintsd ezt lehetőségnek, ne tragédiának.

Rák: Valaki megpróbál meggyőzni arról, hogy kövesd. Legyél óvatos. Ami jó a másik embernek, az nem feltétlenül jó neked. Az illető nagyon lelkes, de ez nem jelenti azt, hogy csatlakoznod kell hozzá.

Oroszlán: Hajlandó vagy egy bizonyos mértékig elköteleződni, de mégis tétovázol, hogy vállald-e. Ne bizonytalankodj! Itt az ideje, hogy magabiztosan cselekedj. Vagy állj bele a helyzetbe, vagy lépj ki belőle. Ne tétovázz!

Szűz: Gyakran olyan belső nyomás miatt dolgozol, amely azt mondja, hogy mindent gyorsabban, jobban és hatékonyabban kell csinálnod, mint mindenki más. Adj egy kis szünetet magadnak, és vedd észre, hogy nincs szükséged arra, hogy ennyi stresszt okozz magadnak.

Mérleg: Minden tekintetben fel vagy töltve. Nagy erő van minden mögött, amit teszel vagy mondasz. Nagyon sok mindent elérhetsz, ezért maradj a pályán, és járj utána a legfontosabb dolgoknak. Támogatást élvezel. 

Skorpió: Sétálj az utca napos oldalán. Itt az ideje, hogy tudatosan pozitívan állj hozzá a karrierhelyzetedhez és az irányodhoz. A negatív gondolataidat fordítsd pozitívra. A hozzáállásod a legfontosabb. 

Nyilas: A barátok támogatása ebben az időben a legfontosabb. A segítség és támogatás kérése az erő jele, nem pedig a gyengeségé. Ne félj másoktól ötleteket és alternatív perspektívákat kérni. Azért vannak, hogy segítsenek neked.

Bak: Jelenleg nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagy, és valószínűleg valaki kihasznál majd, ha megengeded neki. Nagy a veszélye annak, hogy mások irányítása alá kerülsz. Figyelj a körülményekre. 

Vízöntő: Egy hatalmas erő lesz úrrá rajtad – úgy érzed, képes vagy egy rendkívül egészségtelen helyzetet pozitívvá alakítani. 

Halak: Utazásra vágysz. Nyugodtan indulj el egy távolabbi cél felé. Gondolkodásod kitágul. Módosítsd karrierterveidet az álmaid érdekében.

Forrás: horoscope.com
Fotó: Envato

H I R D E T É S