horoszkop, ezoteria, karrier, bak
horoszkop, ezoteria, karrier, bak

A Bak ma önveszélyes lehet!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Ikrek hallgasson a megérzéseidre, az Skorpió először gyűjtsön információt, mielőtt cselekedne! Karrier horoszkóp: 2022.09.29.

Kos

Az megérzéseid nagyon jók a körülötted lévő emberekkel kapcsolatban. Bármilyen virtuális vagy személyes találkozó során azonnal elkápráztatod ma hallgatóságod! Dolgozz a nap energiájával, ne pedig ellene. Ne bántsd azokat, akiknek már így is rossz a helyzetük!

Bika

Elnyerheted mások tetszését és tiszteletét a munkahelyén, ha meghallgatod őket, és egyszerűen megérted szükségleteiket és aggodalmaikat, és nem pedig irányítod őket. A füled fontosabb, mint a szád – ezért ügyelj arra, hogyan használod őket.

Ikrek

Már elemeztél egy bizonyos dolgot a teljes kimerültségig. Ha megpróbálod még jobban elemezni, az nem fog tovább vinni a döntés felé. Ehelyett hagynod kell, hogy az ösztöneid súgják meg azt, amit tenned kell. Mit súgnak az ösztöneid?

Rák

Az, ha alkalmatlannak érzed magad, feladod és azt mondod, hogy nem képtelen vagy megcsinálni, nem megoldás. Mindig van egy kiút. Mindig van megoldás, akár az is lehet az, ha másokat megkérdezel, kutatsz, de a legfontosabb, ha pozitívan állsz a dolgokhoz!

Oroszlán

Semmi sem állíthat meg. Egy gőzhenger vagy, aki nagy erővel és meggyőződéssel dolgozik a nap folyamán! Bármire van szükséged, kéznél van, akár észreveszed, akár nem. Hirtelen minden, amin dolgoztál szépen a helyére kerül.

Szűz

Lassan indul a hét, és nehezen tudod felvenni a nap ritmusát. Úgy tűnik, hogy semmit sem mondasz jól, és úgy érzed, nem vagy szinkronban a körülötted lévő emberekkel. Ne aggódj. Ez csak egy múlandó fázis!

Mérleg

Nagy nyomás alatt érzed magad, hogy bebizonyítsd valakinek, hogy méltó vagy valamire. Extra stressznek érzed magad és ez a nyomás miatt valószínű, hogy hibát követsz el. Nyugodj meg és lazíts!

Skorpió

Ha vezető pozícióban találod magad, vegyél egy mély levegőt, és tudd, hogy meg tudod oldani a feladatot. Ne feledd, hogy a legjobb módja annak, hogy másokat irányíts az, ha tudod, mit akarsz, és, hogy a beosztottjaid mit gondolnak és mik az elképzeléseik. Először gyűjts információt, mielőtt cselekednél!

Nyilas

A hét jó hangulatban kezdődött, és nagyszerű dolgok fognak történni veled a hét folyamán is!. Nem kell semmi különöset tenned ahhoz, hogy elnyerd mások jóváhagyását. Csak annyit kell tenned, hogy önmagadat add! Ez minden, amit bárki kérhet.

Bak

A munkahelyeden a szokásosnál is balesetveszélyesebb vagy, ezért légy óvatos. Ügyelj arra, hogy legyen kéznél egy elsősegély-készlet, vagy legalább tudd, hol van, arra az esetre, ha vészhelyzetben szükséged lenne rá. Tegyél további óvintézkedéseket a munkavégzés során.

Vízöntő

Jól érzékeled, mit kell tenned, mielőtt bárki megmondaná, mit kéne tenned. Hallgass az intuíciódra. Ne várj utasításokra; csak folytasd. A felettesek és a munkatársak értékelni fogják, ha kezdeményezed a projekt kezdetét.

Halak

Ne osztogass nem kért tanácsokat! Azt fogják gondolni, hogy érzéketlen vagy, még akkor is, ha csak szimplán elmondod, hogy szerinted hogyan kéne végeznie egyes embereknek a munkájukat. Hiába mondod segítő szándékkal. Tartsd meg magadnak a tanácsokat!


Karrier horoszkóp: 2022.09.29.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S