karrier, horoszkóp, ezoteria, bika
karrier, horoszkóp, ezoteria, bika

Az egyik csillagjegy ma szóváltásba keveredik

blank
blank

H I R D E T É S

A Halakat megvezethetik, a Nyilas ne üsse bele az orrát más konfliktusába ! Karrier horoszkóp: 2022.12.01.

Kos

Verbális csatába keveredsz valakivel aki tele van dühvel, és nincs tisztában azzal, amit állít. Ne veszítsd el a hidegvéred ilyen szituációban. Ragaszkodj az igazadhoz, és bízz magadban annyira, hogy ki tudj állni az igazadért!

Bika

Vedd kézbe az irányítást, hogy feloszlasd a körülötted lévő bizonytalanságot. Lehet, hogy egy merész álláspontot kéne képviselned ahhoz, hogy végre minden a helyére kerüljön és a közös célért tudjatok dolgozni!

Ikrek

Válogasd meg, hogy mit mondasz el másoknak. Talán észre sem veszed, hogy milyen hatással vagy másokra. Nagy a veszély arra, hogy véletlenül rányomsz a küldés gombra, és egy olyan emailt küldesz egy a főnöködnek, vagy egy munkatársadnak, amit nem nekik szánsz. Légy óvatos!

Rák

A döntésképtelen természeted sokkal erőteljesebb ma , és ez megnehezíti azt, hogy hatékonyan dolgozz. Menj el egy hosszú ebédre, és állj le a munkával korán ha lehetséges. Nincs értelme fölösleges köröket tenned amikor valójában jobban járnál, ha szundiznál. 

Oroszlán

Ma minden oldalról épül a feszültség körülötted, és úgy érzed, hogy hirtelen ennek a feszültségnek a közepére kerültél. Tartsd észben, hogy ez a nehézség abból ered, hogy nem tudod megkülönböztetni a valóságot a képzelettől. Tudd, hogy melyik melyik, és így majd a helyzet magaslatán leszel.

Szűz

Egy a közelmúltban figyelmen kívül hagyott részlet következményét fogd megtapasztalni. Most ehhez máshogy kéne hozzáállnod, mint szoktál. Valld be a hibáidat ahelyett, hogy eltakarnád őket és továbblépnél.

Mérleg

Ma mindenki el fogja mondani, hogy mi bántja a szívét. Ebből te se maradj ki! Hiába fogsz várni arra, hogy a te légy soron, senki sem fogja megkérdezni a véleményedet. Közöld másokkal anélkül, hogy szót kapnál! 

Skorpió

A közelmúltban megfogalmazott feltételezésed valószínűleg ma valamilyen módon visszaüt. Az egyetlen módja annak, hogy orvosold a helyzetedet az, ha őszinte leszel önmagadhoz és mindenki máshoz, hogy a leghatékonyabban tudd kezelni ezt a nehéz helyzetet.

Nyilas

Ne üsd bele az orrod más dolgába. Lehet, hogy jól érzékeled, hogy konfliktus van a kollégáid között, de a lényeg az, hogy az ő problémájuk nem a te problémád, szóval maradj ki belőle, mielőtt azon kapod magad, hogy te is a konfliktus részévé váltál!

Bak

A körülötted lévők nem beszélnek veled egy nyelvet, és ez megnehezíti azt, hogy bármivel is elkészülj. Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy elvégezd a feladataidat, és ne hagyd magad összezavarni!

Vízöntő

A munkahelyi párbeszédek ma nagyon idegesítőek lesznek számodra. Ne tegyél úgy, mintha tudnád, hogy mi zajlik éppen, miközben nem. Jobb, ha kérdezel, mint, hogy ha úgy tennél, hogy minden tiszta. Ne szégyenkezz!

Halak

Ma megpróbálsz koncentrálni a munkádra, de sajnos téves információt fogsz kapni, ami pedig ki fog zökkenteni. Ha valami gyanúsan hangzik, nyugodtan ellenőrizd le kétszer is a hallott információ forrását ahelyett, hogy kérdések nélkül elhinnéd.

Karrier horoszkóp: 2022.12.01.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S