karrier, horoszkóp, ezoteria, oroszlan
karrier, horoszkóp, ezoteria, oroszlan

Ellenségeket gyűjthet ma magának az egyik csillagjegy!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Ikrek testtartásával önbizalmat sugároz, a Baknak pihenésre van szüksége! Karrier horoszkóp: 2022.12.28.

Kos

A szavaid valószínűleg durva hatást keltenek, ezért légy óvatos. Azt gondolhatod, hogy a viccelődésed szellemes és okos, de mások durvának és sértőnek találhatják. Emiatt ellenségeket gyűjthetsz magadnak a munkahelyeden. Inkább barátkozz!

Bika

Ma csatába indulsz, nem pedig egyszerűen a munkahelyedre. Ellentétesnek fogod érezni magad azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülsz. Valaki például a tűzőgépért nyúl, miközben te is, és össze ütitek a fejeteket. A mai már csak egy ilyen nap.

Ikrek

A bizalmad kifizetődik. Az emberek nem fognak hinni egy ingatag és tétovázó vezetőben. Mutasd meg, hogy jó vezető vagy. Ehhez határozottnak és biztosnak kell lenned magadban. Húzd ki a mellkasod, a testbeszéded is sokat elárul az embereknek!

Rák

Ma kiegyensúlyozottnak érzed magad az irodában dolgozókkal. Viszont úgy tűnik, hogy mindenki más hullámhosszon van, ami megnehezíti az emberekkel való kapcsolattartást a szükséges módon. Ez nem a csapatmunka erőltetésének ideje!

Oroszlán

Az emberek ma kissé idegesek az irodában, ezért légy óvatos. Ha valaki rosszul közelít meg, próbáld meg nem bántani ezt a személyt. Lehet, hogy hajlamos vagy erre, anélkül, hogy észrevennéd. Tartsd meg magadnak a bántó megjegyzéseket!

Szűz

Készen állsz, hogy átvedd a vezetést egy bizonyos munkahelyi projektben, de sajnos úgy tűnik, hogy az egyik munkatársadnak is hasonló ötlete van. A vezetői szerep megosztása nem lesz olyan egyszerű, ezért ne is fáradj a próbálkozással. Keress más megoldást!

Mérleg

Ne légy makacs. Győződj meg róla, hogy kiállsz magadért, ha tudod, hogy valaki megpróbálja átnyújtani neked a bot rövidebbik végét. Győződj meg arról, hogy tisztességes fizetést és méltányos elismerést kapsz a szolgáltatásaidért és a kemény munkádért.

Skorpió

Az emberek ma sem félnek elmondani a véleményüket neked, még akkor sem, ha nem kérted. Ahogy ezek a vélemények rád szállnak, valószínűleg egyre jobban összezavarodsz. Ahelyett, hogy megpróbálnád megérteni mindenki más véleményét, inkább hallgass saját magadra!

Nyilas

Az emberek úgy nézhetnek rád, mintha őrült lennél, amiért olyan dolgokat javasolsz, amelyek a fejedben járnak. Ne hagyd, hogy kétség csíráit rakják a fejedbe. Az emberek fáradtak lehetnek, mert félnek. Mutass példát, és mutasd meg, hogy a te módszered a legjobb!

Bak

A körülötted lévő világ gyorsabban halad, mint ahogyan neked az még elviselhető. Szánj egy kis időt egyedül ma arra, hogy lazíts, és kipihend magad a körülötted lévő energiák áradata miatt. Szükséged van egy kis kikapcsolódásra!

Vízöntő

A nap nagy részében remekül fogod magad érezni. Csak ügyelj arra, hogy ne légy túlságosan magabiztos. Amikor ma érvényesülsz, fel kell ismerned, hogy azok, akik általában egyetértenek azzal, amit mondasz, dacosan visszavághatnak!

Halak

A munkahelyi ellenséges hozzáállás valószínűleg meglehetősen negatív hatással lesz rád ma, ha nem vagy óvatos. Érzékeny természeted nincs teljesen felkészülve a körülötted lévő emberek bombázásának kezelésére. Viselj ma inkább egy páncélruhát!

Karrier horoszkóp: 2022.12.28.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S