karrier, horoszkóp, ezotéria, vízöntő
karrier, horoszkóp, ezotéria, vízöntő

Önmagát kell adnia az egyik csillagjegynek!

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas készen áll az új kihívásokra, az Oroszlán merjen nagyot álmodni! Karrier horoszkóp: 2023.03.03.

Kos

Óvatosnak kell lenned a szavaiddal, különben hátráltathatod magadat velük. Egy bizonyos helyzetet valamilyen módon megpróbálsz majd manipulálni. Állj ellen ennek a kísértésnek. Ellenkező esetben bolondot csinálsz magadból és mindenkiből, aki körülvesz.

Bika

Kérj tanácsot másoktól egy olyan műszaki eszközzel kapcsolatban, amelyről semmit sem tudsz. Ha órákat töltesz a kézikönyvben való kereséssel, az időpocsékolás lesz. Fordulj másokhoz a keresett támogatásért. A válasz egyszerűbb, mint gondolnád!

Ikrek

Beletelik egy kis időbe, amíg energiád lesz. A reggeled szinte időpocsékolás lesz. Azt kívánod, bárcsak még négy órát ágyban maradtál volna. A napod igazán csak délután kezdődik el. Addig hagyd magad pihenni, már amennyire lehet.

Rák

Ma valaki keményen lesújt rád. A szavai sokkal keményebbek lesznek a kelleténél. Valószínűleg ez a személy csak manipulálni próbál valamilyen módon. Ne válj a helyzet áldozatává. Ügyeljen arra, hogy megálld a helyed.

Oroszlán

Egy nagyon fontos partnerrel fogsz találkozni. Ez lesz az a támogatás, amit keresetél. Ez az ember valamiféle jótevő. Ketten együtt olyan varázslatot alkothattok, amit egyedül dolgozva soha nem tudtál volna létrehozni. Merj álmodni!

Szűz

Ne viselkedj úgy, mint amilyennek gondolod, hogy lenned kéne, hogy mások kedvében járj. Légy önmagad. A konzervatív és gyakorlatias megközelítésed pontosan az, amire jelenleg szükség van. Más emberek új módon fognak nyitni feléd.

Mérleg

A válasz közvetlenül előtted van. Valószínűleg nem számítottál arra, hogy a válasz ilyen egyszerű, ezért figyelmen kívül hagytad, hogy ez a lehetséges megoldás. Nem kell semmilyen vad sémát kitalálnod az egyszerű igazság feltárásához.

Skorpió

Ez a nap az, amikor ki kell emelned a fejed a felhők közül, és egy lábbal a földön kell maradnod. Természetesen szórakoztató egy ideig figyelmen kívül hagyni a valóságot, de most kezded megfizetni az árát. Figyelj a munkádra, nehogy elvessz a fantázia világában.

Nyilas

Végre megtörténik az az energiarobbanás, amiben reménykedtél – de valószínűleg csak a délután folyamán. Légy reggel laza, de délután csapj bele a lecsóba! Úgy érzed majd magad, mint aki újjászületett. Készen állsz arra, hogy magabiztosan vállald az új kihívásokat.

Bak

Ne viselkedj úgy, mint amilyennek gondolod, hogy lenned kell ahhoz, hogy mások kedvében járj. Légy önmagad. A konzervatív és gyakorlatias megközelítésed pontosan az, amire jelenleg szükség van. Egyes emberek majd új módon nyitnak feléd.

Vízöntő

Tartsd vissza azt amit mondanál, amikor másokkal beszélsz. Azok, akikkel kommunikálsz, valószínűleg nagyon visszafogott nézőponttal rendelkeznek. Ne riaszd el őket semmilyen vad vagy őrült ötlettel. Ne áruljon el túl sok információt egyszerre. Mindig légy tapintatos!

Halak

Ne próbáld eltitkolni az igazságot. Hajlamos vagy arra, hogy elferdítsd a tényeket, hogy megvédd magad és másokat. Ne tedd. Ezzel csak még nagyobb károkat fogsz okozni. Feltétlenül közölj minden tényt ebben az időben. Az őszinteség kulcsfontosságú!


Karrier horoszkóp: 2023.03.03.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S