Állásportálok

Állásportálok egy helyen! Szerkesztőségünk fontosnak tartja, hogy a ma potenciálisan elérhető karrierváltók vagy karrierjüket tervezők számára, miután meghozták a döntésüket, a lehető leggyorsabban elérhetővé váljanak az álláslehetőségek.
Ezért alább összegyűjtöttük a legfontosabb, legjobb online álláskeresési oldalakat.

Sikeres keresést kívánunk!


careerjet.hu

A könnyen kezelhető webes felület megtakarítja az álláskeresőknek a fáradságot: lévén nincs szükség arra, hogy az összes hirdető weboldalát külön-külön felkeressék.


allas.jofogas.hu

Nézz körül a Jófogás Állás oldalán, hogy hamar megtalálhasd a számodra ideális munkát!


frissdiplomas.hu

Gyakornoki és pályakezdő munkák rád szabva. Karrier úgy, ahogy elképzelted. Válogass több száz friss álláslehetőségünk közül.


mytime.jobs

Állásportál? Tudásbázis? CV-adatbázis? Vagy épp az új kedvenc, digitális marketingeszközökkel felvértezett hirdetőfelületed? A mytime.jobs ez mind egyszerre!


zyntern.com

A Zyntern Magyarország pályakezdő és gyakornoki állásportálja. Hozd létre a profilod, ismerd meg a cégeket, értesülj a hozzád illő karrierlehetőségekről és jelentkezz egy kattintással.


indeed.hu

Az Indeed a világ  #1 számú állásportálja: havonta több mint 250 millió egyedi látogató keresi fel világszerte. 


cvonline.hu

Mi a Cvonline-nál azért dolgozunk, hogy személyre szabott megoldásaink segítségével sikeresen találjon egymásra munkaadó és munkavállaló.


jobswype.hu

Ez az állásgyűjtő oldal átvizsgálja a legnagyobb állásbörzéket, majd ezen felül több ezer vállalkozói, intézményi, személyi szolgáltatói weboldalt.


draftme.hu

Állásportálunk arra specializálódott, hogy egyszerűvé és személyessé tegye a cégek és a munkavállalók közötti kommunikációt. 


hu.jobsora.com

Jobsora – a honlap, melynek a fő és egyetlen célja segítséget nyújtani abban, hogy találjon egy jó állást. A Jobsora oldalán az egész ország területére találhat álláshirdetéseket.


poziapp.hu

Ha te is álláskeresésen töröd a fejed, de megmutatnád, mi van a CV-den túl, akkor van egy jó hírünk: Nem kell más, csak a pozi és a telefonod!


profession.hu

Több ezer friss állás, munka és rengeteg állásajánlat Magyarország leglátogatottabb állásportálján. Töltse fel önéletrajzát, és csípjen meg egy jó állást!


hu.jooble.org

A Jooble célja – segíteni az embereknek munkát találni. A cég folyamatosan azon dolgozik, hogy a munkába állás folyamata maximálisan kényelmes és gyors legyen mind az álláskereső, mind a munkaadó számára.


jobline.hu

Több ezer állás, megbízható állásajánlat hazai és nemzetközi cégektől, gyors jelentkezéssel a Jobline-on. Önéletrajz és interjú tippek, videók.


simplejob.com

Találjuk meg együtt azt a munkát, ami a legjobban illik hozzád.