karrier, horoszkóp, ezoteria, kos
karrier, horoszkóp, ezoteria, kos

A Kos megérdemli, hogy büszke legyen magára! 2024.07.09.

blank
blank

H I R D E T É S

A Nyilas próbáljon megfelelni a felé támasztott elvárásoknak, a Rák alaposan dolgozza ki a tervét! Karrier horoszkóp: 2024.07.09.

Kos

A lista amit a nap elején készítesz az elvégzendő feladatairól gyorsan elfogy, mert ma a szokásosnál hatékonyabban fogsz dolgozni. Ne felejtsd magad vállon veregetni azért a remek munkáért, amit ma végzel. Megérdemled!

Bika

A munkában való kaotikus hozzáállásod nem fog sok jó pontot szerezni a főnöködnél, vagy a munkatársaidnál. Ez egy fontos időszak, amiben meg kell mutatnod másnak, hogy profi vagy, annak ellenére, hogy néha kissé szétszórt is.

Ikrek

Bármennyire is szeretnél ma ezerrel előre haladni, inkább lassíts kicsit. Használd ezt a napot arra, hogy előre tervezz, és nem feltétlenül cselekvésre. Mutasd meg a munkahelyeden azt, hogy nem fogsz újabb döntést hozni, mielőtt nem vagy biztos a dolgodban. 

Rák

Senki sem fog komolyan venni a munkahelyeden, ha csak nem tudod tényekkel, és bizonyítékkal alátámasztani azt, amit állítasz. Ha valamiféle prezentációt készítesz, készülj fel rá alaposan! Vigyázz, mert mások könnyen észreveszik majd a benne lévő hiányosságokat!

Oroszlán

Általában nem szeretsz elővigyázatos lenni, és hagyod, hogy a jó szerencséd megvédjen az esetleges kockázatok elől. Ma itt az ideje, hogy ettől ellentétesen viselkedj. Légy ma óvatosabb, és legyen egy B terved!

Szűz

Annak érdekében, hogy elérd a karrieredben azt, amit szeretnél, két lábon állnod a földön. Ragaszkodj az álmaidhoz, de ne felejtsd el, hogy reálisabbnak kell lenned ahhoz, hogy jelenlegi céljaidat megvalósíthasd.

Mérleg

Talán úgy érzed, hogy mindenki akivel beszélsz valami olyanról tud, amiről te nem. Ne hagyd, hogy ez a paranoia befolyásolja a teljesítményedet. Ne vegyél erről tudomást, és a figyelmedet csak a munkádra fordítsd!

Skorpió

A mai egy jó nap arra, hogy azután kutass, hogy mit kéne tenned a munkahelyi helyzeteddel kapcsolatban. Ha éppen új munkáltatót keresel, akkor ez egy remek nap arra, hogy szortírozz az online lehetőségek között, hogy megtalálhasd azt munkát, amire vágysz.

Nyilas

Ma igazán jól fogsz kijönni azokkal az emberekkel akikkel együtt dolgozol. A munkatársaid elismerik majd a higgadtságod, és a megbízhatóságod. Továbbra is felelj meg a feléd támasztott elvárásoknak. Ha így teszel, azzal igazán sokra fogod vinni.

Bak

Egy új munkabeli ciklus indul ma el, ami rengeteg szerencsét fog hozni neked a karrieredben. Ez egy remek alkalom arra, hogy fizetésemelést, vagy előléptetést kérj. Megérdemled, és meg is fogod kapni!

Vízöntő

Frusztrált lehetsz ma amiatt, mert korlátozva érzed magad a munkahelyeden lévő szabályok és szokások miatt. Ne félj ezt a frusztrációt megosztani a feletteseiddel, csak legyen előtte egy biztos terved arról, hogy hogyan mondod ezt el nekik!

Halak

Talán nem vagy olyan felszabadult és jókedvű, mint általában szoktál lenni, de a jó hír az, hogy így is el fogod végezni a munkád. A produktivitásod ma az egekben lesz egészen addig, amíg képes vagy arra a feladatra koncentrálni, ami jelenleg a legfontosabb.

Karrier horoszkóp: 2024.07.09.
Forrás: horoscope.com

H I R D E T É S