Kockáztatnia kell az egyik csillagjegynek!

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oroszlán ma kissé lassabb lesz, Az Ikrek bocsásson meg és lépjen tovább! Karrier horoszkóp: 2023.05.25.

Hónap kérdése: Milyen tapasztalatod van az egyetem elvégzésével kapcsolatban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kos

Foglalkozz a munkával kapcsolatos projektjeiddel. Fegyelmezettnek kell maradnod, hogy elérd a várt eredményeket. Tartsa be az ütemtervet, és ne térj el a tervedtől. Minél stabilabb vagy, annál többet fogsz elérni!

Bika

Még akkor is, ha egyedül maradsz, magabiztosnak kell lenned. Sok olyan alkalom van, amikor csak a körülötted lévő emberek miatt érzed magad stabilnak. Ma egyedül kell helytállnod ahelyett, hogy másokra támaszkodnál.

Ikrek

Élvezd ki az ártatlan oldalad. Légy újra gyermek. Vegyél fel egy játékos hozzáállást a körülötted lévőkkel. A kiélezett, bosszús oldaladat rakd félre. Az a lehető legjobb ha megbocsátasz, elfelejtesz, és továbblépsz megkönnyebbült szívvel. 

Rák

Nincs annál rosszabb, mint benne ragadni a mókuskerékben. Most viszont sajnos lehetséges, hogy megrekedtél, mert túl kényelmesen érzed magad ott, ahol vagy. Stabilitást érzel. Ne maradj ebben a helyzetben! Kockáztass és emelkedj a következő szintre!

Oroszlán

A körülötted lévő állandó zűrzavar megnehezíti a maximális sebességű működést. Emiatt fontos, hogy számolj azzal, hogy a szokásosnál kicsit lassabban dolgozol.. Légy boldog azzal, ami sikerül.

Szűz

Hatalmas erővel és kitartóan haladsz, de tényleg tudod, merre tartasz? Van egy végső cél a fejedben? Ez egy olyan időszak számodra, amiben sokat elemzel. Cselekedj tudatosan ahelyett, hogy véletlenszerűen tennéd.

Mérleg

Ez az újjászületés ideje számodra. Kimozdulsz munkád egyik szakaszának sötétségéből, és egy teljesen új szakaszba lépsz át. A kérdésre fény derül. Távolítsd el az akadályt az útból. Engedd meg magadnak, hogy változz a korral!

Skorpió

Ma nagyon sok erőd van. Tartsd észben azonban, hogy csak azért, mert van erőd, még nem jelenti azt, hogy a saját személyes céljaid felé fordítod. Az igazságosság napközbeni hiánya a sérelmek kijavítására tereli el energiáid.

Nyilas

Jól ítéled meg, hogy mi a jó és mi a rossz. Erősen érzed az igazságot, ezért ne félj megosztani ezt a tudást azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozol. A délelőtt az az időszak, amikor erőfeszítéseid a leghasznosabbak lesznek

Bak

Lábujjhegyen tipegsz egy keskeny alapon, de egyelőre elég jól kezeled az egyensúlyozást. Reggelente különösen bizonytalannak érzed magad, de mire eljön a délután úgy érzed majd, hogy tökéletesen igazodsz a körülötted lévő világhoz.

Vízöntő

Erős, érzékeny és gondoskodó pned különösen kiemelik a délelőtti órákban. Mások el fognak jönni hozzád, mert tudják, hogy számíthatnak rád ha vigasztalásról és támogatásról van szó. Mindenképpen szánj időt magadra, ne csak másokra!

Halak

A lendület a délelőtt folyamán épül benned, délutánra pedig már látványos meg lesz. A bizonytalan darabok a helyükre kerülnek, és úgy fogod érezni, hogy végre visszatértél ahhoz, ahol lenned kell. 

Karrier horoszkóp: 2023.05.25.
Forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S