Szedje össze a bátorságát az egyik csillagjegy!
Szedje össze a bátorságát az egyik csillagjegy!

Szedje össze a bátorságát az egyik csillagjegy!

blank
blank

H I R D E T É S

A Vízöntőnek hinnie kell magában, az Oroszlán jól gondolja át az eddigi stratégiáját! Karrier horoszkóp: 2023.11.09.

Kos

A munkával és a karrierrel kapcsolatos dolgok jelenleg rejtélyek számodra. A téma körül minden rendkívül bizonytalan. Nem vagy biztos abban, hogyan tovább. Ilyenkor fordulj befelé válaszokért. Többet tudsz, mint amennyit gondolsz. Szedd össze a bátorságod!

Bika

Új hajnal van rád. Hirtelen fény derül egy olyan problémára, amely korábban árnyékba került. Használd ki ezt az új kezdetet. Lehet, hogy kicsit változtatnod kell a pozíciódon, hogy teljes mértékben megélhesd ennek az izgalmas időszaknak az előnyeit!

Ikrek

Teljesen nyilvánvaló, hogy kemény munkát kell végezned ahhoz, hogy elérd amit akarsz. Egy dolog azonban, ami talán nem annyira nyilvánvaló, az a hit. Ne felejts el hinni abban, hogy az, amin dolgozol, sikeres és nyereséges lesz!

Rák

Ma jól érzed magad, és bár lehet, hogy nem dolgozol, ez egy jó alkalom arra, hogy munkával kapcsolatos kérdéseken gondolkodj. Az elméd tiszta, stabil és praktikus. Amit ma tervezel, az később biztosan megvalósul!

Oroszlán

Kérdezd meg magadtól, hogy valóban reálisan látod-e a munkahelyeddel és a karriereddel kapcsolatos kérdéseket. Úgy tűnik, hogy te eddig a bolond szerepét játszottad. Ez pedig az utóbbi időben bajba kevert. Használd ki a mai napot stratégiád újrakonstruálásához.

Szűz

Ha egy bizonyos típusú halra horgászol, fontos, hogy megfelelő csalid legyen. Ugyanez a szabály érvényes a karrieredre is. Kérdezd meg magadtól, hogy a megfelelő taktikát alkalmazod-e a kívánt eredmény elérése érdekében. Változtatásra lehet szükséged.

Mérleg

Itt az ideje, hogy jó karmát szerezz magadnak. Töltsd fel kozmikus bankszámládat. Röviden: csinálj valami szépet valaki másért.De ne azért, hogy valami jót kapj cserébe. Csak így részesülhetsz a jövőben nagy jutalmakban. Aki ad az kap!

Skorpió

A csúcson leszel és most azon töprengsz, hogy képes leszel-e még valaha übereleni a mostani helyzetet. Ne aggódj. A múltban elért siker minden bizonnyal újra a tiéd lehet. Bízz magadban és a tehetségedben!

Nyilas

Egy baráttal vagy szeretett emberrel fennálló feszültségek és súrlódások következtében valószínűleg új szemmel látod a dolgokat. Valaki más bosszantó kritikája rossz fényt derít egy nehéz helyzetre. Használd ezt az újonnan felfedezett látást a következő héten.

Bak

Ha a napi feladatokra és házimunkára összpontosítasz, valószínűleg fontos betekintést nyerhetsz a karrieredet illetően. Ez az értékes információ a szíved csatornáin keresztül érkezik – nem a fejedben kavargó hangokban. Hallgass a szívedre!

Vízöntő

Teljesen nyilvánvaló, hogy puszta, kemény munkát kell végezned ahhoz, hogy elérd, amit akartál. Egy dolog azonban, ami talán nem annyira nyilvánvaló, az a hit. Ne felejtsen el hinni abban, hogy az, amin dolgozol sikeres és nyereséges lesz.

Halak

Jó pozícióban vagy. Győződj meg arról, hogy a megérdemelt fizetést kapod. A tehetséged és a kritikus szemed nagyon sokat ér. Szilárd hírneved van. Az emberek számíthatnak rád. Olyan bért érdemelsz, ami ezt tükrözi!

Karrier horoszkóp: 2023.11.09.
Forrás:
horoscope.com

H I R D E T É S