mytime.jobs

blank
blank

H I R D E T É S

Állásportál? Tudásbázis? CV-adatbázis? Vagy épp az új kedvenc, digitális marketingeszközökkel felvértezett hirdetőfelületed? A mytime.jobs ez mind egyszerre!

A mytime.jobs célja egyszerű: szeretnénk elterjeszteni a rugalmas, sem helyhez, sem heti 40 órához kötött foglalkoztatást hazánkban.

2019-es indulásunk után azonnal kiderült, hogy sokkal nagyobb a rugalmasságra való igény a munkavállalók részéről, mint amit a hazai cégek nyújtani tudnak.

Azon dolgozunk, hogy ezt minél több munkáltató megértse, és a rugalmasságból eredő versenyelőnyt kiaknázva meg tudja szólítani a legkiválóbb szakembereket a piacon.

Ha problémát jelent, hogy hogyan induljatok el ezen az úton, vagy épp az a kérdés, hogy merre haladjatok tovább, keressetek minket bizalommal!

Nem csak szakmai tanácsokkal kereshettek minket: egy forradalmi állásportált építünk ügyfeleink igényei alapján. Hirdetőinknek digitális marketingeszközökkel segítünk elérni a legjobb álláskeresőket – olyan social mediás kampányokkal, amire hónapokkal később is emlékezni fog a célközönségetek, miközben érezhetően több releváns jelentkezőt szerzünk a legkomplexebb pozícióitokra is.

H I R D E T É S