Trans-Sped
Trans-Sped

Egy hazai logisztikai nagyvállalat, amelyről példát lehet venni

blank
blank

H I R D E T É S

Családbarát szemlélet, fenntartható logisztikai megoldások, digitalizált és innovatív munkakörnyezet: ez jellemzi hazánk egyik élvonalbeli logisztikai nagyvállalatát.

A Trans-Sped családi vállalkozásként, Debrecenből indult. A cégcsoport működésében a családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettség, a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtése, valamint a családi értékeket felismerő munkáltatói szemléletmód erősítése kiemelt értéket képvisel. A családbarát szempontok iránti elkötelezettségének hiteles bizonyítékául szolgál, hogy a cég 2023 júliusában hivatalosan is elnyerte a Családbarát Munkahely minősítését.

A cégcsoport tevékenysége jelentős hatással van társadalmi és természeti környezetére. A Trans-Sped ebből kifolyólag különös figyelmet fordít a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem kérdésére. 

A cégcsoport küldetésének tekinti a logisztika hatékonyabbá, környezetbarátabbá tételét. Stratégiai szintre emelve a fenntarthatóságot különféle fejlesztésekkel és beruházásokkal komoly lépéseket tesz a szektor zöldebbé tétele érdekében. Legyen szó környezetbarát anyagok, módszerek és járművek alkalmazásáról, átfogó energiahatékonysági programról, a sofőrök üzemanyag-fogyasztását mesterséges intelligencia segítségével optimalizáló programról, vagy éppen a piacon egyedülállónak számító ZERO csomagolásmentes kiszállítási szolgáltatásról, mindegyikük közös nevezője, hogy jelentősen csökkentik a logisztika ökológiai lábnyomát.

Ha te is szeretnél egy zölden gondolkodó, innovatív és családbarát logisztikai nagyvállalatnál dolgozni, ahol a folyamatos fejlődés és a szakmai siker garantált, látogass el a Trans-Sped karrieroldalára, és böngéssz a nyitott pozíciók között: https://transsped.traffit.com/career/

A Trans-Sped tisztán magyar tulajdonban lévő vállalat, mely 1990 óta jelen van a logisztikai piacon. Az elmúlt három évtizedben a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalataival, országos irodahálózatával és divízióival egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődött, amely 13 magyarországi, valamint egy romániai és egy szlovákiai városban szolgálja ki a megrendelők logisztikai igényeit a fuvarozáson és a szállítmányozáson át egészen a modern raktározási szolgáltatásokig.

H I R D E T É S