blank

Hatékonyságnövelés az üzemben? Így csináld!

A cikk szponzorációt tartalmaz.

blank
blank

H I R D E T É S

A rendszerben, rendszerrel gondolkodás a megoldás?

Tulajdonképpen igen! Amikor az átláthatatlanság érzete fenyeget, vagy amikor éppen ez már megvalósulni látszik, akkor a rendteremtés az egyetlen járható út. Mert természetesen tűzoltásra sokféle technika használható, de a cél a hosszú távú gondmentesség megteremtése.

És hogy hogy jön ide a padlójelölő szalag? Úgy, hogy ennek a terméknek a milyensége egyértelműen rámutat a vállalatod hozzáállására. Ez pedig egy az egyben visszatükrözi azt, hogy hol is állsz a fejlődésben, a rendszer létrehozásában, annak fenntartásában. Hiszen többek között a minőséghez való elköteleződés, vagy éppen az egyediség támogatása olyan tényezők, amik egyúttal jellemzők is, és a cég ars poeticájáról árulkodnak. A megbízhatóság iránt táplált meggyőződés, vagy az egyéni megoldások preferálása olyan haladó szellemiség komponensei, ami nyitott a fejlődésre, a fejlesztésre, az újdonságra, ezáltal az egész nagyvilágra.

Milyen módon hozható rend a mindennapi üzleti életbe?

Jogosan merülhet fel benned, hogy miként fokozhatnád a hatékonyságot a rendszer bevezetésén keresztül, és egyáltalán hogy is fogj mindehhez hozzá? A lean módszerek válaszként szolgálnak erre a dilemmára, mégpedig kényelmes, jól kidolgozott, lépésről lépésre navigáló alternatívákként.

Elég csak az 5S módszerre gondolni, és máris minden kérdőjelet felkiáltójelre cserélhetsz. Hogy miért? Azért, mert a munkahelyi kultúra gyökeres megváltozása, a dolgozói morál átalakulása egyet jelent a növekedés iránt érzett elköteleződéssel, a fejlesztésekkel kapcsolatos nyitottsággal, és természetesen a hatékonyságfokozással. Az átláthatóság ugyanis eleve olyan folyamatokat hoz létre, amik könnyedén lekövethetőek, és amelyekben a fellépő fennakadások azonnal kiszűrhetőek, orvosolhatóak.

H I R D E T É S