munkaltato, pandemia, munkavallalo, anglia
Fotó: Envato

Az Oxfordi Egyetem dolgozói ezer font „hála” bónuszt kapnak

blank
blank

H I R D E T É S

Az Oxfordi Egyetem a bónuszt a pandémia alatt nyújtott teljesítményükért és elkötelezettségükért adja a munkavállalóknak.

A személyzet a „hála” bónuszról néhény napja szerzett tudomást, a bizottság elnökétől, Louise Richardson-tól, aki azt mondta, az egyetem tanácsa és ő is abban reménykedik, hogy ez majd megmutatja, mennyire nagyra becsülik a kollégák munkáját.
A tájékoztató e-mailben Richardson professzor még azt is írta, hogy az egyetem sikere továbbra is a személyzeten múlik, és azon, hogy úgy teljesítsenek, mint a pandémia alatt.

A egyetem jelenleg 13 ezer embert alkalmaz. A bónuszt júliusban fizetik ki, azt a részmunkaidőben dolgozók is részarányosan megkapják.

Richardson professzor hozzátette: „Nagy figyelmet szentelünk az infláció okozta változásokra, és tisztában vagyunk vele, hogy ez a fizetés nem fog teljes mértékben segíteni a gazdasági változások által létrejött kihívásokban. Azonban szeretnénk ezt a lehetőséget arra fordítani, hogy megköszönjük a csodálatos személyzetünk munkájukat, akik miatt sikeres lehet intézményünk.”

Forrás: BBC News
Fotó: Envato

H I R D E T É S