Generali, új vezető, Carlos Gomez, biztosítás
Generali, új vezető, Carlos Gomez, biztosítás

Új vezető a Generali globális biztosítási üzletágának élén

blank
blank

H I R D E T É S

A frissen kinevezett Carlos Gomez ideiglenesen a mediterrán és latin-amerikai régió vezetője is marad.

Milánó – A Generali Global Corporate & Commercial (GC&C) bejelentette, hogy 2024. január 30-i hatállyal Carlos Gomezt nevezte ki a biztosítási terület új vezetőjének. Új pozíciójában Gomez a GC&C teljes, biztosítási folyamathoz kapcsolódó tevékenységeit irányítja és felügyeli majd, illetve támogatja a vállalati portfóliókezelést, optimalizálva a hatékonyságot az egyes biztosítási üzletágak, így az árazás, a kármegelőzés és a kárrendezési folyamatok között.

blank

Christian Kanu, a GC&C vezérigazgatója a kinevezést kommentálva elmondta: “Nagyszerű, hogy Carlos elfogadta ezt a globális feladatkört, és örömmel látom, hogy a vállalaton belüli tehetséget és tudást tudjuk tovább kamatoztatni. Carlos az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtott a mediterrán és latin-amerikai régió vezetésében és meggyőződésem, hogy az ezeken a kulcsfontosságú piacokon szerzett széles körű tapasztalata felbecsülhetetlen értékű lesz e stratégiai funkció irányításában, valamint ügyfeleink még magasabb színvonalú kiszolgálásában.”

Gomez átfogó tapasztalattal rendelkezik a biztosítási üzletágban, és több mint három évtizedes múltja van a Generali Csoporton belül, ahol különböző vezető pozíciókat töltött be korábban. Hozzájárult többek között a csoport ibériai és latin-amerikai jelenlétének megalapozásához és fejlesztéséhez: 2013-ban Gomez elvállalta a GC&C bevezetését a spanyol, portugál és latin-amerikai piacokra, és eredményesen vezényelte annak közelmúltbeli átalakítását mediterrán és latin-amerikai régiós érdekeltséggé.

H I R D E T É S