vosz, női vállalkozók, konferencia
vosz, női vállalkozók, konferencia

Üzleti kultúrsokk magassarkúban

Női vállalkozók határokat átlépő kapcsolódására teremt platformot a VOSZ Női Vállalkozói Szekciója

blank
blank

H I R D E T É S

VOSZ Női Vállalkozói Szekció és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány első alkalommal szervezte meg külföldön élő és működő magyar vállalkozó nők részvételével vállalkozói fórumbeszélgetését. A jelentős számú érdeklődés mellett megtartott esemény résztvevői különböző országokban szerzett tapasztalataikat mondták el, különös tekintettel arra, hogy miért és hogyan alapítottak vállalkozást olyan országokban, mint Hollandia, Ausztria, Svájc és az Egyesült Államok.

Az első fórumbeszélgetésen, amelyet Heintz Bernadett, a Hollandiában és Magyarországon is aktív karriertanácsadó moderált, a közel két órás program keretében a vállalkozók elmondták, hogy melyek a vállalkozásaikkal kapcsolatos tapasztalataik, eredményeik. Jelezték, hogy a jövőben is részt vennének ilyen vállalkozói fórumokon, amelyek kiemelt célja egyebek között szakmai tapasztalataik átadása, együttműködések kialakítása.

Az ebben a témában első alkalommal megrendezett fórumbeszélgetés tapasztalataira és az ott elhangzottakra alapozva, Gláser-Katona Zsuzsanna, a VOSZ Női Vállalkozói Szekció társelnöke bejelentette, hogy a jövőben várhatóan minden második hónapban újabb, különböző országokban és különböző területeken működő női vállalkozásokkal kibővítve kerül megrendezésre ilyen célú fórumbeszélgetés, amely külföldi tapasztalatokat, jó gyakorlatokat versenyképességük javításához a magyar női vállalkozások a gyakorlatban is hasznosítani tudnak és együttműködések is alakulhatnak.

Forrás: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

H I R D E T É S