blank

Már Pfizer-oltás is foglalható online

blank
blank

H I R D E T É S

Az országos oltási munkacsoport döntése nyomán a Sinopharm, az AstraZeneca és a Szputnyik mellett a kedden érkezett Pfizer-szállítmányból valamennyi első körös oltóanyag lefoglalható a www.eeszt.gov.hu oldalon.

A kórházi oltópontok május 14-e, tehát holnap és május 18. kedd közötti napokra hirdettek foglalható Pfizer-oltási időpontokat.

Felhívják a figyelmet, hogy kizárólag csak az SMS értesítést kapók tudnak foglalni Pfizer-oltást. Az időpontfoglalás tehát ma, az oltás pénteken indul, továbbá felhívták a figyelmet arra is, hogy csak azokat fogják fogadni a kórházi oltópontok, akik az időpontfoglalásról visszaigazolást tudnak felmutatni.

A mai naptól elkezdődött a regisztrált 16-18 évesek oltása is a kórházi oltópontokon szintén Pfizer-vakcinával. Az időpontfoglaló továbbra is nyitva van még azoknak az érvényes regisztrációval rendelkező 16-18 éveseknek is, akik eddig nem foglaltak időpontot.

Várhatóan a közeljövőben is lesz online is foglalható Pfizer-oltás, a beérkező vakcinaszállítmányok és az abból első körös oltásra kiosztható oltóanyagoktól függően.

Forrás: koronavirus.gov.hu

#oltas #vakcina #ujranyitas

H I R D E T É S