Young woman entrepreneur/ Business owner working with computer at home

15 millió forint a legjobb női vállalkozónak

blank
blank

H I R D E T É S

Az idén is elindította a Hiventures a női vállalkozóknak szóló StartupHER programot. A Magyar Fejlesztési Bank csoporthoz tartozó tőkebefektető társaság az idén harmadik alkalommal hirdette meg a programot, amelynek célja a női vállalkozók, startupperek támogatása.

A program célja, hogy a nők precizitása, kreativitása, hosszú távú szemléletmódja, együttműködő hozzáállása egy jó ötlettel, és megfelelő szakmai segítséggel kombinálva hosszú távon fennmaradó vállalkozásokat hozzon létre.

A StartupHER az idén március 8-án indult, és április 9-ig jelentkezhetnek innovatív, egyedülálló ötletükkel saját vállalkozást működtető, vagy annak beindítását fontolgató nők, továbbá azok, akik vezetői ambíciókat dédelgetnek, vagy épp hosszabb szünet után gondolkodnak az újrakezdésen. A sikeres jelentkezés egyik fontos eleme az együtt dolgozó csapat, amely rendelkezik az összes szükséges kompetenciával ahhoz, hogy a vállalkozást sikerre vezesse.

A beérkező pályázatok szakmai előszűrését követően a tíz legjobb csapat fejlődését a hagyományoknak megfelelően egy-egy elismert női mentor segíti, akik személyes konzultáció alkalmával saját tapasztalatukat, szakértelmüket osztják meg a kezdő vállalkozókkal.

A szakmai mentoráláson túl a legjobbak részt vehetnek egy kétnapos bootcamp-en májusban, ahol interaktív előadásokon, workshopokon és konzultációkon a Hiventures legkiválóbb befektetési szakértői vértezik fel hasznos ismerettel a csapatokat.

A kiemelkedően teljesítők lehetőséget kapnak, hogy elnyerjék a Hiventures 15 millió forintos inkubációs befektetését vállalkozásuk megvalósításához.

Forrás: MTI

#vallakozas #tamogatas #startup #noivallakozok

H I R D E T É S