blank

A győri Audi is fejlesztéseket jelentett be

blank
blank

H I R D E T É S

A több milliárd forintos beruházásból az Audi Hungaria egy új járatópadot állít üzembe; az elektromobilitás jegyében bővíti és megújítja motorvizsgáló berendezéseit és előrelép a digitalizáció területén is.

A beruházás keretében egy új, elektromos járatópadot helyeznek üzembe az elektromos motorok és elektromos hajtások fejlesztésére. Emellett digitális megoldásokat, mint például digitális tervező-, valamint digitális járműszimulációs eszközöket vezetnek be. Az e-transzformáció jegyében felkészítik a meglévő vizsgálópadokat is a hibrid- és jövőbeli elektromos hajtások vizsgálatára.

 Az Audi Hungaria járműhajtás fejlesztésén jelenleg több mint 400 munkatárs dolgozik különböző fejlesztési projekteken a szimuláció, a konstrukció, valamint a kísérleti fejlesztés, motorvezérlő rendszerek applikációja, motorakusztika optimalizálása és járműhajtás-tesztelés területén. Az Audi járműhajtás fejlesztés területének fő feladata a benzin- és dízelmotorok, valamint az elektromos hajtások fejlesztése és sorozatgyártásának támogatása.

Fotó:

#autoipar #innovacio #beruhazas

H I R D E T É S