blank

„Az ágazatunk haldoklik” – demonstrálnak a vendéglátósok az új korlátozások miatt

blank
blank

H I R D E T É S

A hétfőn bejelentett korlátozások értelmében szerdától többek között az éttermeket is bezárják, és a szállodák is csak üzleti célból érkező vendégeket fogadhatnak. Az ágazat dolgozói félnek az előttük álló időszaktól. Békés demonstrációt hirdettek keddre, Budapesten, a Hősök terére.  

“Vendéglátós demonstráció”-ra szóló felhívásukat a Facebookon tették közzé.

“Az ágazatunk haldoklik, a jelenlegi rendeletek teljesen ellehetetleníti a működésünk, és most úgy néz ki, be is kell zárjunk. A bejelentett bruttó béreink 50 százalékával próbálják kiszúrni a szemünk, amikor mi ott voltunk nekik mindig. MINDIG!!! Szilveszter éjfélkor, karácsonykor, ünnepnapokon, mi feláldoztuk a magánéletünk, hogy mások szórakozhassanak, hogy mások jól érezzék magukat. Igen, mi voltunk, akik enni adtak nektek, akiknek kisírhattátok a bánatotokat egy ital mellett. Mi odafigyeltünk rátok!!! Miért nem figyel senki ránk??? Gyűljünk össze egy békés demonstrációra a Hősök terén, és mutassuk meg mennyien vagyunk”- írják az esemény leírásában, amely kedden 20 órakor kezdődik. „Ez nem a politizálásról szól, hanem emberéletekről!!!” – írják.

Az esemény szervezője azt kéri, a demonstráció résztvevői molinókat is hozzanak, értékes üzenetekkel. És arra is felhívja a figyelmet, hogy a helyszínén maszk használata kötelező, illetve “az éjféli kijárási korlátozásra való tekintettel mindenki úgy tervezzen, hogy még haza tudjon érni”.

#vendeglatas #demonstracio #ber #korlatozas

H I R D E T É S