Car mechanic fixing a car

Covid-bónuszt kapnak az Audi dolgozói – 350 ezer forintot fizet ki mindenkinek a munkáltató

blank
blank

H I R D E T É S

A szakszervezet által kezdeményeztett tárgyalássorozat sikerrel zárul. Egyszeri, 350 ezer forintos bónusszal mond köszönetet dolgozóinak az egy éve tartó Covid járvány alatt nyújtott teljesítményükért a vállalat.

A juttatás a 2020. április 1-től – 2021. március 31-ig tartó időszakra vonatkozik. A Covid-bónusz összege bruttó 350.000 Ft, mely egyszeri, eseti kifizetést jelent és az arra jogosult munkatársak az áprilisi bérrel, május elején kaphatják kézhez.

A bónusszal a vállalat köszönetét és elismerését fejezi ki a pandémia alatti, különösen nehezített helyzetben is helytálló munkatársai felé.

„Az elmúlt év során olyan még soha nem látott nehézségekkel kellet szembe néznünk, amik teljesen megváltoztatták az addigi életünket a magánéletben és a munkában egyaránt. A világjárvány extra kihívások elé állította tagjainkat, munkatársainkat, akik példátlan hozzáállással, lojalitással és erőn felüli kitartással bizonyították, hogy ezekben a nehéz időkben is helytállnak. Ezért az AHFSZ fontosnak tartotta, hogy elismerésben részesüljenek munkatársaink.” – írta a szakszervezet.

#ber #jutattas #pandemai #autoipar #szakszervezet #bonusz

H I R D E T É S