blank

Csaló munkaközvetítők – rendőrségi feljelentés

blank
blank

H I R D E T É S

Külföldi munka ígéretével próbáltak pénzt kicsalni gyanútlan álláskeresőktől magukat a Trenkwalder munkatársainak kiadó csalók az ország különböző pontjain az elmúlt napokban – figyelmeztet a cég. A munkaerő-közvetítő és -kölcsönző társaság az ügyben rendőrségi feljelentést tett. – számol be az uzletem.hu.

Magukat a Trenkwalder munkatársainak kiadó ismeretlen személyek online hirdetési felületeken nem létező ausztriai munkalehetőséget kínáltak az elmúlt napokban. Az érdeklődőktől azt kérték, utalják át a kinti szállás első havi díját az általuk megadott bankszámlára, másoktól a közvetítés díja címén próbáltak pénzhez jutni. – számol be a portál.

A Trenkwalder felhívja a figyelmet arra, hogy a jelölteknek konkrét állásajánlatot kizárólag többlépcsős kiválasztási folyamatot követően kínálnak annak érdekében, hogy a kínált pozíció a munkavállaló képességeivel és elvárásaival egyezni tudjon. A folyamat során a toborzást végző munkatársa végig szoros, személyes kapcsolatban áll a jelöltekkel, akiktől ezalatt semmilyen anyagi szolgáltatást nem várnak el, sem a közvetítés díjaként, sem más járulékos költség címén.

A cég megfelelő bizonyítékok birtokában feljelentést tett a rendőrségen.

Forrás: uzletem.hu

#munkaerokolcsonzes #toborzas #kulfioldimunka #mallas #visszaeles

H I R D E T É S