blank

Egyed Mihály a PTE új Humánpolitikai Főosztályvezetője – a szakember a megtartás híve

blank
blank

H I R D E T É S

Február 1-től Egyed Mihály lesz a Pécsi Tudományegyetem Humánpolitikai Főosztályvezetője.  A szakember több mint 10 évet töltött vállalati HR oldalon. Az elmúlt közel 4 évben ő volt a Jobcapital operatív cégvezetője.

A Jobcapital a Dél-Nyugat Magyarországi régió egyik meghatározó HR tanácsadója. A toborzás-kiválasztás mellett a vállalkozás HR menedzsment tevékenysége Egyed Mihály irányításával egy olyan szolgáltatássá fejlődött, amely mára megkülönbözteti a Jobcapitalt a régiós versenytársaitól, hisz a megszerzés elősegítése mellett a mára még fontosabbnak tűnő megtartási képességet is nagyban támogatja. – olvasható a cég honlapján.

E két alapvető pillér együttes alkalmazása járult hozzá az elmúlt évek olyan meghatározó sikereihez, mint a Warema, a Magnus Aircraft vagy az Amphenol Pécsre települése, a személyi állományuk felépítése, illetve a HR rendszerek bevezetése. A tanácsadó cég életében ugyancsak az elmúlt négy év eredményei közé tartozik a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara “Megbízható munkaadó” cím megszerzése is.

Egyed Mihály, a Jobcapital Operatív cégvezetője február 1-től a Pécsi Tudományegyetem Humánpolitikai Főosztályát vezeti majd. A campus 7000 dolgozójával Pécs legnagyobb foglalkoztatója.

Fotó: jobcapital

#hr #pte #karrier

H I R D E T É S