blank

Egyre fontosabb a vállalatoknak dolgozóik elkötelezettsége

blank
blank

H I R D E T É S

A pandémia világszerte felgyorsította a digitális átalakításai terveket – áll a Microsoft megbízásából készült új kutatásban. A digitális átalakulás a vezető vállalatok által felkarolt dologból minden ágazatban kötelezővé vált.

“A fogalmat korábban versenyelőnynek tekintették. Ma már az üzleti rugalmassághoz van rá szükség. Ez egyre nyilvánvalóbbá vált, ahogyan a világjárvány alatt dolgozunk” – mondta Deb Cupp, a Microsoft alelnöke.

A világjárvány idején a vállalatok szociálisan is tudatosabbá váltak. A felmérésben 76 százalékuk jelentette: a pandémia új felelősséget rótt a vállalatokra, hogy konstruktív szerepet játsszanak a társadalom szélesebb körében, a háromnegyedük pedig állította, hogy a digitális átalakítási terveknek az üzleti motivációkon túlmenően a társadalomra gyakorolt hatásokat is figyelembe kell venniük.

A válaszadók fele számára a felhőalapú számítástechnika volt a legkritikusabb eszköz az átalakulási útjuk során, 57 százalék szerint a hatékonyság és a termelékenység növelése is meghatározó tényező volt abban a döntésükben, hogy többet fektessenek be a digitális eszközökbe.

Az alkalmazottak is fontosabb prioritássá váltak. A világjárvány előtt a vállalkozások 24,3 százaléka tekintette fontosnak a munkavállalók elkötelezettségét, tavaly ez az arány 35,6 százalékra ugrott. Ennek részeként a képzés és az oktatás is sürgetőbbé vált.

Forrás: venturebeat.com

#jarvany #termelekenyseg #digitalizacio

H I R D E T É S