blank

Elektronikus számlán is fizethetjük a szemétdíjat

blank
blank

H I R D E T É S

Csatlakozott a Díjnet rendszeréhez az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt, így több mint 3 millió ügyfél számára elérhető júniustól az e-számla szolgáltatás.

Az NKHV mai közleménye szerint azok az ügyfelek, akik júniusban létrehozzák az NHKV számlakibocsátói regisztrációjukat a Díjnet felületén, a 2021 II. negyedéves időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlájukat már a Díjneten fiókjukban fogadhatják, illetve egyenlíthetik ki.  A szolgáltatás az ország teljes területén igénybevehető.

A regisztráció könnyen és gyorsan elvégezhető, az NHKV Zrt. ügyfeleinek nem kell mást tenniük, mint a https://www.dijnet.hu/ oldalt felkeresik, és a szükséges adatok megadásával igénylik az elektronikus számla szolgáltatást.
A közleményben kiemelték, hogy az elektronikus számla használatával jelentősen csökkenthető a környezetterhelés, megelőzhető a hulladékképződés és a károsanyag-kibocsátás.

A Díjnet indulása óta több mint 65 millió darab számlát kaptak a felhasználók a rendszeren keresztül, a 2007 óta kifizetett számlaösszeg pedig megközelíti a 300 milliárd forintot.

Forrás: MTI

#szamla #szemetdij #fenntarthatosag #e-szamla

H I R D E T É S