blank

Hulladékszállító munkások életére tört egy autós Mándokon

blank
blank

H I R D E T É S

Szándékosan hajtott hulladékszállító munkások közé egy autós Mándokon, a sofőrnek és társának több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt kell felelnie – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu honlapon.

A közlemény szerint hulladékszállítást végző munkások kértek segítséget még pénteken a rendőröktől, mert egy autós megtámadta egyiküket, szidalmazta és bántalmazta. Az ismeretlen férfi ezután visszaült az autójába és elhajtott.Kis idő múlva az autós visszatért, és gépkocsijával nagy sebességgel, fékezés nélkül a szemétszállító autó mellett álló munkások közé hajtott. Két munkást, valamint egy időközben segítő szándékkal odaérkező férfit elgázolt, a hulladékszállító tehergépkocsi sofőrjének sikerült kitérnie az útjából.

A gépkocsiban ekkor már ketten utaztak, a gázolás után az utas kiszállt a járműből és szitkozódva a földön fekvő sérültek felé indult, akik igyekeztek mielőbb talpra állni és elmenekülni.

A munkások egy közeli vegyesboltban kértek menedéket a rendőrök megérkezéséig. Támadóik oda is követték őket, az üzlet belülről lezárt ajtajánál állva követelték, hogy jöjjenek ki, és azzal fenyegetőztek, hogy megölik őket.

A záhonyi rendőrök az elkövetőket a helyszínen elfogták. Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki a 38 éves és a 40 éves mándoki lakost.

    A munkások könnyű sérüléseket szenvedtek, a mentők kórházba vitték őket – áll a közleményben.

Forrás: MTI

#buncselekmeny #jog #rendorseg

H I R D E T É S