blank

Jó biznisz a COVID-teszt mintavételezés – a magánszolgáltatók is toboroznak

blank
blank

H I R D E T É S

Egy magánszolgáltató emailben keresztül toborozza a védőnőket, gyógyszerészeket, akik akár havi 1 millió forintot is megkereshetnek a mintavételezéssel. – írja a Pénzcentrum.

Magyarországon a védőnőket, patikusokat célozzák meg az egészségügyi magánszolgáltatók. Folyamatosan toborozzák a mintavevőket. Az Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat Kft. egy üzemorvos cég, mely hivatalos COVID tesztelést végez, emailben keresi fel az egészségügyi dolgozókat, hogy dolgozzanak náluk – írja a portál.

Az óradíj munkanapokon 4 000 Ft, munkaszüneti napokon 6 000 Ft. A Mérce információja szerint a munkavégzéshez semmiféle egészségügyi előképzettségre nincsen szükség.

Államilag finanszírozott tesztre akkor vagyunk jogosultak, ha azt a háziorvos telefonon közölt tüneteink alapján elrendeli, vagy ha egy bizonyítottan pozitív személy közeli kontaktja vagyunk. De sok esetben a mentő kiérkezéséig addig kell várni, amíg az ajánlott karantén tartana. Ezért sok esetben már eleve magánszolgáltatókhoz fordulnak azok, aki szeretnének gyors eredményt. – írja a lap.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Forrás: Pénzcentrum

#teszteles #egeszsegugy #maganszolgaltato #COVID

H I R D E T É S