blank

JOB4me, a virtuális állásbörze

blank
blank

H I R D E T É S

A JOB4me virtuális állásbörzén az otthonod kényelméből (vagy bárhonnan) találkozhatsz az ország legjelentősebb munkaadóival. Az interneten nincsenek határok, így rengeteg állás közül válogathatsz, és ezért még utaznod sem kell.

Minden eszközről elérhető, felhasználóbarát felület, hogy a saját időbeosztásod szerint építhesd a karriered.

Ezért éri meg részt venned a virtuális állásbörzén!

• Olyan cégeket és pozíciókat ismerhetsz meg, melyekről talán még sosem hallottál, és a rendezvény jó alkalom arra, hogy beszélgess lehetőségeidről a kiállítókkal.

• Kockázat nélkül mérheted fel az álláskínálatot, hiszen csak azok a cégek látják adataidat, amelyeknek a standját meglátogattad.

• Valószínűleg még sosem voltál ehhez hasonló eseményen, így már csak az újdonság varázsa is megéri a látogatást!

• Ha elégedett vagy jelenlegi munkahelyeddel, de szeretnél előrelépni a pozíciódat vagy a béredet tekintve, időpontot foglalhatsz egy szakértő tanácsadóhoz.

• Ha szeretnéd jobban menedzselni az idődet, vagy megtalálni motivációdat a mindennapokban, önfejlesztés terén is széles online előadás-kínálat vár, amiért még fizetned sem kell.

Töltsd fel önéletrajzodat a profilodba, chatelj és videóinterjúzz a szimpatikus munkaadókkal, vagy vegyél részt karrier- és önfejlesztés témájú előadásokon, tanácsadásokon.

A rendezvény INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2020. november 12-13., Csütörtök: 09:00-18:00, Péntek: 09:00-16:00

Bővebben: https://job4me.hu/

H I R D E T É S