blank

Június 2-ig lehet jelentkezni az Év Divatipari Felfedezettje pályázatra

blank
blank

H I R D E T É S

A pályázatra olyan kreatív- és divatipari szakképzésben, nappali tagozaton tanuló fiatalok nevezését várja jelentkezését várják, akik alkotásaikkal, munkásságukkal, hobbijukkal, tehetségükkel vagy közösségi szerepvállalásukkal újszerűt hoztak létre.

A program célja a tehetséges 14-21 éves magyar fiatalok inspirálása a startup és innovációs vállalkozói kultúrával, valamint ösztönzése saját projektjeik elindítására és fejlesztésére, amellyel támogatják a jövő kutatás-fejlesztési és innovatív vállalkozói generációjának létrehozását. Ennek jegyében az MDDÜ szakmai partnerként csatlakozik a Startup Campus InnoGEN Ifjúsági Programhoz.

A zsűri által kiválasztott nyertes az Év Divatipari Felfedezettje cím mellett egy nagyértékű díjat is nyer, továbbá meghívást kap a következő Budapest Central European Fashion Weekre.

A nevezési űrlap kitöltésén túl a pályázók tovább növelhetik az esélyeiket, ha egy maximum 10 perces, kreatív, bemutatkozó videót is készítenek, amelyben innovatív, újszerű megközelítésük is szerepet kap. A jelentkezés további részletei az MDDÜ és a Startup Campus InnoGEN program honlapján érhetőek el.

Forrás: MTI

#palyazat #innovacio #startup #divat

H I R D E T É S