blank

Magyarországon terjeszkedik tovább Európa legnagyobb logisztikai ingatlanfejlesztője

blank
blank

H I R D E T É S

A Panattoni több mint 6 millió négyzetméter ingatlant fejlesztett az elmúlt évek során, most pedig Magyarországon nyit irodát, a cég rögtön két új fejlesztést is bejelentett. A cég európai ipari piacvezető: egymás után ötödik alkalommal szerezte meg az első helyet a Property EU magazin logisztikai rangsorában.

A Panattoni jelen van az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Csehországban, Lengyelországban és Spanyolországban. A fejlesztő 2021 májusában jelentette be első magyarországi irodájának megnyitását, közleményük értelmében pedig két projektet már elő is készítettek a hazai piacon – írja a transpack.hu.

Egyre több ázsiai vállalat keres alternatív helyszínt a raktárainak és a gyártóüzemeknek hazánkban – a magyar piacon való terjeszkedés amiatt is előnyös, mert számos autóipari vállalat is idetelepült, de a Budapest és Belgrád közötti vasút megépítésére is hatalmas kínai tőke érkezik az országba. Robert Dobrzycki, a Panattoni vezérigazgatója szerint a vasúti projekt befejezése után az ország Európa-szerte versenyezni tud majd a főbb logisztikai központokkal.

#logisztika #ingatlanfejlesztes #panattoni

H I R D E T É S