blank

Megduplázza a termelést és 100 új munkahelyet teremt a Pápai Hús

blank
blank

H I R D E T É S

A Pápai Hús 2 milliárd forintból korszerűsítette üzemét – ennek keretében csomagoló és feldolgozó berendezéseket vásároltak, amelyek negyven százalékkal több sonka és füstölt áru, valamint harminc százalékkal több bacon termék előállítását teszik lehetővé.

Az üzembe állított gépekkel automatizálták és gyorsították a termékek pépesítését, töltését, hőkezelését, szeletelését és csomagolását.  Az 1913-ban alapított pápai üzem tevékenysége kiterjed a sertésvágásra és darabolásra, és a nagy hazai húsipari vállalatok közül elsőként a itt kezdték meg a vegán húspótló termékek gyártását.

Szappanos Péter, a cég ügyvezetője elmondta: nagyon büszkék arra, hogy 720 embernek adnak munkát, közvetve pedig több mint ezer ember megélhetését biztosítják a régióban. A cég a járvány negatív hatásai ellenére javuló eredményesség mellett tavaly 17,72 milliárd forintra tudta növelni a nettó árbevételét a 2019-es 15,09 milliárdról.

Frank Liu, a kft. tulajdonosa szerint folytatják a megkezdett munkát, hogy a Pápai Hús még keresettebb márka legyen, amely elsősorban megbízható nevet, egészséges terméket, és az új disztribúciós hálózatuknak is köszönhetően kedvezőbb árakat jelent a vevőknek.

Fotó: Envato

Forrás: MTI

#husipar #beruhazas #papa

H I R D E T É S