numil

Mitől lesz jó egy munkahely a válság közepén is?

blank
blank

H I R D E T É S

A Legjobb Munkahelyek elismerésben olyan cégek részesülnek, akik szélsőséges körülmények között is – akár az egészségügyi és gazdasági válság jellemezte 2020-as évben is – tudatosan, a stratégiájuk részeként kezelik a dolgozói elkötelezettséget. A csecsemőtápszereket és a felnőtt klinikai tápszereket forgalmazó Numil Kft. negyedszer nyerte el a dolgozói felméréseken alapuló címet.

A vállalat munkáltatói tapasztalatai szerint a bevonó kultúra és a bizalmon alapuló, felhatalmazó vezetői stílus működik a legjobban a dolgozók számára.

A sikeres vezető támogató és rugalmas

Olyan munkakörülmények kialakításán kell dolgoznia, melyek válaszolnak a mai kor, a munkaerőpiac és a tehetségek kihívásaira. Ne féljenek igazán fontos kérdésekben is megkérdezni a kollegákat, bevonva őket a vállalat kulturális irányainak formálásába is.

A koronavírus okozta válság időszakában felerősödött a felső vezetők szerepe, hiszen tőlük megerősítést, gyors és jó döntéseket, hitelesen kommunikációt, pozitív vállalati jövőképet várnak a munkavállalók. Ebben az időszakban és azt követően is azok a vezetők lesznek sikeresek, akik rugalmasan tudják a változást kezelni, biztonságot nyújtanak a csapataik számára, és megtalálják a módját az emberi kapcsolódásnak.

A legfontosabb vezetői készségek az aktív figyelem, a folyamatos párbeszéd, az empátia és a visszajelzés. A Kincentric idei Legjobb Munkahelyek kutatása arra is rámutatott, hogy a vezetők fejlesztése vált a vállalatok első számú prioritásává a járvány utáni világban. Inspirálás, elkötelezés, felhatalmazás, és stresszkezelés azok a vezetői készségek, amelyek előtérbe kerülnek az „új normális” világában.

#hr #pandemia #legjobbmunkahely #vezetoikultura #munkaeropiac #vallalkozas

H I R D E T É S