blank

Munka után félóra sport !

blank
blank

H I R D E T É S

A legsportosabb munkahely vagy tanintézmény címért mérhetik össze teljesítményüket a Kihívás Napja alkalmából a versengést kedvelő dolgozók, valamint óvodások, iskolások és egyetemisták.

A Magyar Szabadidősport Szövetség közleménye szerint a “sok mozgással, örömteli sportolással, ötletes és színes erőpróbákkal tarkított, ingyenes eseménysorozatnak” a célja az együtt végzett sporttevékenységeken keresztül építeni a közösségeket és mozgásra, egészséges életmódra ösztönözni a résztvevőket.

A munkahelyek kategóriájában több mint 200 csapat nevezett. A munkavállalókból álló három-nyolc fős együtteseknek április 28. és május 26. között minél több, legalább 30 perces pulzusnövelő testmozgást kell végezniük alkalmanként és a teljesítményeket rögzíteni egy online edzésnaplóba.

A Kihívás Napján derül ki, hogy melyik munkahelyi csapat volt a legaktívabb és kié lesz a Magyarország Legsportosabb Munkahelye cím és az ezzel járó serleg. Magyarország 1991 óta részese a nemzetközi Kihívás Napja mozgalomnak, amely 1982-ben Kanadából indult.

Forrás: MTI

#munkahely #egeszseg

H I R D E T É S