blank

Novembertől megszűnik a workania.hu

blank
blank

H I R D E T É S

Október 31-től befejezi működését az ország egyik legnagyobb álláskereső portálja. A 2006 óta működő workania.hu megszűntetése tulajdonosi döntés volt, mivel az árbevételi terveket nem sikerült teljesíteni. – írja a Napi.hu.

Az álláskereső portál tulajdonosa a finn gyökerű Alma Media lapkiadó és digitális szolgáltatóvállalat, amely a régiós országokban – így Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, Lettországban és Litvániában – egyaránt piacvezető állásportálokat működtet, ez alól pedig csak a magyar leánycég volt kivétel. A workania.hu a harmadik legnagyobb szereplő volt a magyar állásportálok piacán.

A tulajdonos indoklása szerint a gyengébb teljesítmény fő oka az volt, hogy még mindig nem ismerték elegen az oldalt. 2020 elején egy nagyobb marketingbefektetést terveztek, de a koronavírus-járvány miatti válság keresztbe húzta a számításaikat.

A portál fő profilját a legfeljebb középfokú végzettséget igénylő munkakörök alkották: a gyártás-termelés területen lévő és kékgalléros pozíciók mellett az irodai adminisztratív munkák szerepeltek rajta.

A workania.hu leállításával az Alma Media teljesen kivonul hazánkból.

Forrás: napi.hu

#allakereso #vallalkozas #munkaeropiac #porta

H I R D E T É S