Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik

Ők a legértékesebb magyar sportolók

blank
blank

H I R D E T É S

A Forbes immár hetedik alkalommal állította össze a listát, ahol soha nem volt még holtverseny az élen. Négy labdarúgó is szerepel a top 10-ben, ez egyértelműen az Európa Bajnokságnak illetve annak köszönhető, hogy egyre több a nemzetközi, jegyzett ligában helytálló magyar játékos.

A járványhelyzetben kiderült, mit ér, ha sportolók társadalmi-közéleti ügyekben is megnyilvánulnak: viselj maszkot, maradj otthon, köszönjük az egészségügyi dolgozóknak, és a szezon legnagyobb port kavaró bejegyzése: a család az család. Ez utóbbi kijelentésével Gulácsi Péter új színt vitt a sportolói kommunikációba, amikor egy érzékeny témában foglalt állást.

Aki eddig is tartalommal töltötte meg közösségimédia-felületeit, a lezárások idején erősen támaszkodhatott követőtáborára. Helyezés tekintetében viszont a legnagyobb „csúcsugró” mindenképp Szalai Attila, a labdarúgó válogatott tagja, aki pályafutása legjobb évén van túl – a közösségi médiában pedig kifejezetten nagy és aktív a követőtábora. Ennek is köszönhető, hogy rögtön az 5. helyen nyitott a listán.

A TOP 10

1. Hosszú Katinka és Szoboszlai Dominik – holtversenyben

3. Milák Kristóf

4. Gulácsi Péter

5. Szalai Attila

6. Kapás Boglárka

7. Willi Orbán

8. Fucsovics Márton

9. Cseh László 10. Liu Shaoang és Liu Shalon Sándor – szintén holtversenyben

Fotó: Facebook

H I R D E T É S