blank

Orbán: Növelni fogják a munkahelyek számát

blank
blank

H I R D E T É S

A válság előtti állapotnál 26 ezerrel dolgoznak kevesebben, ennyi az elveszített munkahelyek száma, ráadásul “ezt is vissza fogjuk nyerni”- mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. Hangsúlyozta: nem egyszerűen csak visszaállítják a korábbi munkahelyek számát, meg is növelik.

Arról is beszélt, hogy a fő irány – miközben a bértámogatást sem hanyagolják el – a beruházástámogatás, mert ebből van munkahely.

Kiemelte: a kormány visszavezeti a 13. havi nyugdíjat, és nem adja fel az otthonteremtési támogatásokra vonatkozó terveit em.

Az eredményesség mértékét természetesen befolyásolja, hogy mikor, márciusban, áprilisban, vagy csak májusban tudják feloldani a korlátozásokat. Vagyis a vakcina az idei év gazdasági eredményességét is döntően befolyásolja – fejtette ki.

Vakcinaügyben úgy összegzett: “ha csak a nyugati vakcinákra támaszkodunk, akkor még sokáig, több hónapig kell a korlátozásokat fenntartani”. Ám ha találni máshol biztonságos és bevált oltóanyagot, akkor felgyorsítható a folyamat – mondta.

Forrás: MTI

#munkahely #oltas #korlatozas #nyugdij #bertamogatas

H I R D E T É S