blank

Péntekig még lehet pályázni az “Év Felelős Foglalkoztatója 2020” címre

blank
blank

H I R D E T É S

A nagy érdeklődésre való tekintettel az „Év Felelős Foglalkoztatója 2020” pályázat leadásának határidejét október 9-án, 16 órára módosították. Az OFA Nonprofit Kft. ötödik alkalommal hirdeti meg a pályázatot a GINOP keretében.

A tavalyi évhez hasonlóan 2020-ban is keresik az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. A pályázati kiírás hangsúlyozza, hogy napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

„Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjat idén az alábbi 5 pályázati kategóriában osztják ki:

  • Kisvállalkozások
  • Középvállalkozások
  • Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
  • Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
  • Közszféra szervezetei

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ban is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot. Idén harmadik alkalommal van lehetőség Restart-Up kezdeményezés különdíjára pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért, idén kiemelt figyelemmel a járványhelyzet okozta kihívásokra.

Amennyiben pályázni szeretne, az alábbi linken tud előzetesen regisztrálni! Kérjük, adja meg közvetlen céges elérhetőségeit, hogy kollégáink naprakész információkkal, tanácsadással kereshessék meg Önt, a pályázatírás kapcsán!

Regisztrációs link: https://docs.google.com/forms/d/1Pal0avDbbCNciJzduGH6gksuQWTWSd5QA5kWGlT4y48/viewform?edit_requested=true

Forrás: OFA

#palyazat #OFA #foglalkoztatas #HR #felelosmunkaltato

H I R D E T É S