blank

Pénziránytű diákoknak és tanároknak

blank
blank

H I R D E T É S

Ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozások és modern tanárképzés indult általános és középiskolás diákcsoportoknak valamint pedagógusoknak az ország hat régiójában.

A Pénziránytű Alapítvány és a Mastercard együttműködésében elindult  Bázisiskola Program fő célja, hogy a korszerű pénzkezeléshez és a tudatos pénzügyi magatartáshoz szükséges ismereteket minél több diákhoz eljuttassák. Az alapítvány még tavaly ősszel kiírt pályázatán a Bázisiskola címet egy-egy debreceni, dunaújvárosi, győri, kisújszállási, szegedi, és veszprémi középiskola nyerte el.

Minden bázisiskola 1,5 millió forintot kapott, az elnyert támogatásból alakították ki az intézmények a modern, „Pénzügyi Tudás Otthona” elnevezésű tantermeket, amelyekben interaktív foglalkozások ismerhetik meg a pénzügyi tervezés és korszerű pénzkezelés alapjait. A mindennapi pénzügyek élményalapú oktatásához a Bázisiskola Program a következő évekre is folyamatos anyagi támogatást biztosít az intézményeknek, és ingyenes, akkreditált, szakmai és módszertani képzést nyújt az érdeklődő tanárok számára is.

Forrás: MTI

#oktatas #penzugy #akkreditacio

H I R D E T É S