blank

Több mint kétmillió megtekintésnél tart a munka.hu oldal

blank
blank

H I R D E T É S

Ingyenesen, adathasználat nélkül érhető el a munka.hu oldal. Áprilisi indulása óta már több mint 2,2 milliószor jutottak a munkaerőpiaccal kapcsolatos hasznos információkhoz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat megújult hivatalos honlapjára kattintó vállalkozók és magánszemélyek – jelentette be Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. A weboldalon jelenleg is közel kilencezer állásajánlat és összesen mintegy 50 milliárd forintos keretösszegű pályázati lehetőségek érhetők el.

A portál tájékoztatást nyújt többek között a foglalkoztatáspolitikai intézkedésekről, támogatásokról és az igényelhető ellátásokról is. A felületre tavasz óta több mint 375 ezer új felhasználó jelentkezett be, a munkahelyvédelmi programokat ismertető oldalakon mintegy 600 ezer látogatás történt.

A honlapon részletesen megismerhetők a jelenlegi veszélyhelyzet kapcsán kialakított támogatási eszközök, az igénylésükhöz szükséges tájékoztatók, űrlapok. Önálló menüpontban böngészhetők a hazai munkaerőpiacot részletesen bemutató statisztikák, elemzések. A térképes kereső az illetékes foglalkoztatási osztály megtalálását segíti, a kalkulátor pedig az álláskeresési járadék várható összegét számolja ki.

A munka.hu más, koronavírussal is kapcsolatos központi információs oldalakhoz hasonlóan november 16-ától ingyenesen, adathasználat nélkül érhető el a Vodafone hálózatában”. – közölte az államtitkár.

Forrás: MTI

#munkaeropiac #foglalkoztatas #kommunikacio #munka.hu

H I R D E T É S