blank

Vissza a pályára: online állásbörze segíthet munkát találni

blank
blank

H I R D E T É S

A foglalkoztatottak számának növelésében egyre nagyobb szerep jut a munkaadókat az álláskeresőkkel közvetlenül összekapcsoló korszerű megoldásoknak, online felületeknek. – hangzott el – írja az az Innovációs és Technológiai Minisztérium szerdai közleményében. Csütörtökön jön az online állásbörze.

Az EURES Magyarország hálózat idén hatodik alkalommal szervezi meg az Európai Online Állásbörzét, amellyel a hazai álláslehetőségeket, nyitott pozíciókat népszerűsítik, a magyarországi vállalatok munkaerő-felvételét segítik elő. A cégek, intézmények az országhatáron túl is hirdethetik munkalehetőségeiket, külföldről is toborozhatnak jelölteket betöltetlen álláshelyeikre. Az internetes toborzási esemény így azoknak is esélyt teremt, akik külföldről térnének vagy tértek haza, és Magyarországon keresnek állást – áll a közleményben.

Az október 8-án zajló “Vissza a pályára” címmel futó rendezvényre több mint ezer álláskereső és több mint száz vállalat regisztrált. Főként kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók, közvetítő cégek és közintézmények keresik új munkavállalóikat. Az esemény online felületen zajlik, a részvétel díjmentes.

Az idén útjára indított munka.hu foglalkoztatási gyűjtőoldalról megnyitható Virtuális Munkaerőpiaci Portálon folyamatosan böngészhetnek az érdeklődők az állásajánlatok között, amelyekből jelenleg közel 9000 érhető el a felületen.

Forrás: MTI

#munkaero #munkaeropiac #online #toborzas #allasborze #foglalkoztatas

H I R D E T É S