karrier, horoszkóp, ezotéria, oroszlan
karrier, horoszkóp, ezotéria, oroszlan

Belső megérzésére kell hallgatnia az egyik csillagjegynek! 2024.02.12.

blank
blank

H I R D E T É S

A feszültség megviseli ma a Halakat, A Rák ne kapkodjon, később megbánhatja! Karrier horoszkóp: 2024.02.12.

Kos

A kozmikus energia nagy felfordulást fog okozni a munkádban. Te már előre láttad a feszültséget, és felkészültél rá. Sőt, a végén igencsak profitálsz majd bekövetkezendő átalakulásból.

Bika

Az összes részlet tisztázásával sem jutsz közelebb az igazsághoz. Hallgatnod kell a megérzéseidre. Hagyd, hogy az intuíciód átvegye az uralmat. A kozmosz arra kér, hogy tedd félre a racionális gondolkodást, hogy intuitív elméd előtérbe helyeződjön!

Ikrek

Ma rendkívül magabiztosnak és erősnek érzed magad, de valaki még mindig azt hiszi, hogy jobban tudja, a dolgokat mint te – és ez a személy ezt jelezni is fogja feléd. Készülj fel a leszámolásra. Bármit csinálsz, ne hátrálj meg! Mindketten profitálhattok ebből!

Rák

Alig várod, hogy beinduljon egy bizonyos projekt, de óriási konfliktusok vannak a projekt indítása körül. Fontos, hogy ezekben az első szakaszokban több időt szánjon. Ellenkező esetben a későbbiekben megbánod a kapkodást.

Oroszlán

Tökéletes mennyiségű ambícióval, bátorsággal, és a másokkal fenntartott jó kapcsolatok által ma rendkívül hatékony leszel a munkádban. Mindkét fantasztikus tehetségedet elismerik és kiemelik, ezért ne félj megmutatni őket!

Szűz

Számodra ma az lesz az elsődleges küzdelem, hogy saját munkádat és szükségleteidet kielégítsd, miközben másokkal is együtt dolgozol. Eleinte ez a két dolog egymást kizárónak tűnik. A te kihívásod az, hogy megtaláld, ez miért nincs így.

Mérleg

Ha megpróbálsz megszólítani egy csoportot, akkor csak a másikat sikerül majd elidegenítened. Ha úgy módosítod a stratégiát, hogy az utóbbi csoporthoz vonzódjon, akkor az előbbit felbőszíti. Dolgozz úgy, hogy másoktól függetlenül elégedett legyél.

Skorpió

Lehet, hogy nem olyan egyszerű – vagy annyira nyilvánvaló – a sodrással haladni. Az áramlás most több irányba is sodorhat. Lehet, hogy ki kell várnod egy ideig, amíg ez a feszültség feloldódik. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy vissza kell térned, és később újra el kell végezned a munkádat. 

Nyilas

A mai nap energiája intenzívebbé teszi a kapcsolatot közted és a munkatársaid között.. Ha az elmúlt napokban kisebb viszályok voltak, számíts arra, hogy egy teljes háború kitör. Ha a kapcsolatok zökkenőmentesen működtek, számíts fizetésemelésre vagy előléptetésre.

Bak

Ha nem figyeled a lépéseidet, heves kereszttűzbe kerülsz. Próbálj meg érzelmileg nem belekeveredni a vitába. Ellenkező esetben beszippantanak, és nem lesz menekülési lehetőséged. Mindig maradj olyan semleges, amennyire csak tudsz!

Vízöntő

Amikor a munkával kapcsolatos viták kitörnek, ügyelj arra, hogy végül ne játssz mindkét csapatban. Mások azt gondolhatják, hogy hátba szúrod őket, és ezáltal elveszíted a tiszteletet mindkét oldalról. Válaszd az egyik vagy a másik oldalt, vagy maradj ki teljesen a harcból!

Halak

A mai munkahelyi feszültség nagyobb hatással lesz rád, mint másokra. A rendkívül érzékeny elméd nem működik jól nagy mennyiségű stressz idején. Állíts fel mentális akadályt önmagad és a körülötted lévő emberek között.

Karrier horoszkóp: 2024.02.12.
Forrás:
horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S