csillagjegy, verseny, horoszkop, karrier
Fotó: Freepik

3 csillagjegy, akiknek mindenük a verseny

blank
blank

H I R D E T É S

Íme, 3 csillagjegy, akiknek mindenünk a verseny. Eltökélt céljuk, hogy mindig mindenkit maguk mögé parancsoljanak.

Vannak, akik a munka frontján, de akár a magánéletben is megállás nélkül csak versenyeznek. Képtelen elviselni, ha nem ők kerülnek ki egy-egy szituációból győztesként. A versengő csillagjegyek persze nincsenek könnyű helyzetben, hiszen mindig mindent megnyerni nem egyszerű feladat. Íme, három csillagjegy, akikre különösen jellemző a versengő magatartás.

Kos

A Kos tipikus tűz jegy, akinek a Mars az uralkodó bolygója. A Mars pedig a férfias versengés, valamint a harc bolygója, éppen ezért egyáltalán nem furcsa, hogy e jegy szülötte a leghétköznapibb helyzetből is képes versenyt csinálni. A Kosokat egyébként nem a másik legyőzése motiválja, sokkal inkább arról van szó, hogy saját maguknak akarnak bizonyítani. Legyen szó akár munkáról, akár párkapcsolatról, bennük hatalmas hajtóerő lakozik, mindenkit maguk mögé akarnak utasítani.

Bika

A Bika jegyben született személyek imádják a földi élvezeteket, a kényelmet és a luxust. Nem mindenbe versenybe szállnak be, azonban, ha anyagi javakról van szó, akkor gyakorlatilag nem ismernek kegyelmet. Hirtelen nagyon erőszakossá tudnak válni, amennyiben féltik a saját pozíciójukat. Sőt, néha a céljaik elérése során nem megfelelő eszközökhöz folyamodnak, emiatt pedig unszimpatikussá válhatnak mások szemében. Sokszor kérkednek, sőt hajlamosak arra is, hogy többet állítanak magukról, mint ami a valóság. Imádják azt bizonygatni, hogy ők jobbak, ügyesebbek és okosabbak másoknál, még akkor is, ha ez nem feltétlenül van így.

Mérleg

A Mérlegek általában az elbűvölő képességüket használják, ha szeretnék, hogy győztesen kerüljenek ki egy helyzetből. A népszerűség érdekében bármire képesek. A Mérlegek kedvesek, csendesek, megnyerők, éppen ezért sokan szeretik is őket. Versengés közben is arra törekednek, hogy a mérleg nyelve kiegyensúlyozott maradjon. A visszafogottság és a nyugalom, valamint a kitartás vezérli őket, pontosan ezek miatt győznek rendszeresen.

Fotó: Freepik

H I R D E T É S