karrier, munka, idezet, onbizalom
Fotó: Freepik

10 szuper idézet, ami segíthet, ha megrekedtél a karrieredben

blank
blank

H I R D E T É S

Elveszettnek érzed magad a munkád terén? Közömbössé vált számodra az egész? Nem érzed a motivációt, vagy hogy előrébb léphetnél a karrieredben? A cikkünkben olvasható 10 idézet által garantáltan visszanyered az elveszettnek hitt önbizalmadat!

Mindenki életében akadnak olyan időszakok, amikor a szokásosnál elveszettebbnek érzi magát, ez már-már törvényszerű. A karrierünk során is akadnak olyan pontok, amikor úgy érezzük megrekedtünk, nincs tovább, alább hagy a motiváció és hirtelen nem látjuk a fényt az alagút végén. Sok esetben viszont ilyenkor csak egy kis lökésre – na, persze nem a szó szoros értelmében – van szükség és máris derűsebben látjuk a holnap. Néha, egy-egy motiváló idézet is hatalmas segítség lehet, éppen ezért most hoztunk neked belőle kapásból tízet. Ha csak egy cikk van, amit elolvasol ma, akkor legyen ez az, hiszen lehet, hogy pikk-pakk újult erőre kap az önbizalmad és sokkal fényesebben látod majd a karriered és a további céljaidhoz vezető utat, még akkor is, ha az néha rögös.

Szenvedély

“Nem kell feltalálni a spanyolviaszt, hogy sikeres karriered legyen a visszavonulásod után, elég, ha van egy ötleted, és szenvedéllyel csinálod.” – (The Secret Cyclist)

Munka és magánélet egyensúlya

Sokan aggódnak a karrierjük alakításán, de ritkán ölnek legalább fele annyi energiát abba, hogy az életükkel foglalkozzanak. Azt akarom, hogy ne csak a munkám, de az életem is a lehető legjobb legyen. A többi majd jön magától. – (Reese Witherspoon)

Bátorság

Sok karriertörténet visszatérő eleme a sorsot jó irányba térítő véletlen, de erre alapozni nem lehet. Hasonló a helyzet a váltás képességével is. Hiszen aki a már elért egzisztenciáját féltve nem mer belevágni semmi újba, ugyanolyan tehetetlen, mint az eleve tétlenségbe süppedők. – (Sebestyén Balázs)

Hivatás

Nem az a fontos, hogy mikor találjuk meg a hivatásunkat, hanem hogy egyáltalán megtaláljuk. – (Kollár Betti)

Pénz

Mindig a legmagasabbra törekedj, és ne a pénz lebegjen a szemed előtt! – (Louisa May Alcott)

Siker

Mindannyiunkban ott lappang a sikerhez szükséges képesség. Az élet újra meg újra bebizonyítja, hogy ha felhasználjuk azt, amink van, még több felhasználnivalóhoz jutunk. Ha pedig nem használjuk, akkor elveszítjük. – (Zig Ziglar)

Kudarc

A kudarc a siker kulcsa. Minden hiba megtanít valamire. – (Uesiba Morihei)

Eredmény

Soha nem lehetünk elégedettek a már elért eredményekkel, hanem mindig még jobbra kell törekednünk. – (Robert Bosch)

Szerencse?

Nem hiszek a szerencsében. A munkában hiszek. – (ByeAlex)

Fel a csúcsra

Aki azt mondja, hogy a csúcson kell abbahagyni, az még egész biztosan nem mászott hegyeket. – (Nagy-Laczkó Balázs)

Forrás: Citatum
Fotó: Freepik

H I R D E T É S