horoszkop-ezoteria-karrier-bika
Fotó: Envato

A Bikának óvatosnak kell lenni!

blank
blank

H I R D E T É S

A Halak becsülje meg azt, amije van, az Oroszlán alkalmazkodjon, a Mérleg legyen gyakorlatias. Karrier horoszkóp: 2022.08.17.

Kos

Az elmúlt négy hétben valakivel vagy valamilyen szervezettel kialakult súrlódások megszűnnek. Kapcsolataid semlegesebb és érzékenyebb módba váltanak át, ami sokkal tisztább kommunikációt tesz lehetővé köztetek. A fejlődés kéznél van!

Bika

Változtatnod kell a sebességen annak érdekében, hogy együtt dolgozz az energiával, ahelyett, hogy ellene dolgoznál! Egy négy hetes fázis kezdődik ma, amelyben fontos lesz, hogy óvatosabb és tartózkodóbb legyél. A kockázatos lépések és a meggondolatlan bejezés ideje mostanra lejárt!

Ikrek

Ma jelentős bolygóváltás fog bekövetkezni, amely megadja az alaphangot a következő négy hétre. Biztos lehetsz benne, hogy ez a váltás jobb lesz.  Az életerőd erős, az önbizalmad megnőtt. Nagyot fogsz lépni a karrieredben!

Rák

Valószínűleg ma enyhül a karriereddel kapcsolatos frusztrációd, ahogy egy új négyhetes bolygóciklus kezdődik. Bár a másokkal fennálló általános kapcsolatok még mindig nem olyan erősek, mint szeretnéd, összességében jól haladsz!

Oroszlán

A következő négy hétben a karriereddel kapcsolatos ügyek kritikus fordulóponthoz érkeznek. A körülbelül hat hónapja elindított terveid akárhogy is, de megvalósulnak. Itt az ideje felmérni a helyzetet és alkalmazkodni!

Szűz

Az elmúlt négy hétben tapasztalt általános lendület és előrehaladás ma új irányt mutat, és egy új négyhetes szakasz kezdetét jelzi éves ciklusunkban. Számodra ez azt jelenti, hogy lassítasz a gyorsítás helyett. Legyél olyan, aki előre felmér minden kockázatot!

Mérleg

Óriási bolygóváltás történik ma – ez megalapozza a következő négy hét történéseit. Számodra ez a váltás fantasztikus lehetőségeket kínál a munkahelyek és a karrier világában. Gyakorlatias, megalapozott természetedet elismerik és értékeli majd!

Skorpió

A mai nap leckéje a következő négy hétben visszhangzik majd. Légy stabilabb és megfontoltabb a megközelítésben, ahelyett, hogy véletlenszerű vagy vakmerő lennél. Bár az innováció híve vagy, meg kell tanulnod tisztelni a hagyományokat!

Nyilas

A munka általános üteme a következő négy hétben lassulni fog mától kezdve. Így több időd lesz a gondolkodásra és a tervezésre, ahelyett, hogy mindig siettetve érzed magad, hogy a következő dologba kezdj bele, mikor még nem is állsz készen rá!

Bak

Itt az idő, hogy belekezdj a terved következő szakaszába, amiről időközben megfeledkeztél. Először az ötletelő szakaszban voltál, most már viszont a kutató fázisba léptél. Az elkövetkezendő 4 hétben információt kell gyűjtened, ahelyett, hogy kockázatos lépéseket teszel!

Vízöntő

A kritikus kezdeti szakaszban vagy, ami nyilvánvalóvá fog válni számodra a következő hetekben. Fejezd be a régi, elavult ciklust, és hagyd, hogy egy új kezdődjön el. Ez egy fontos időszak az életedben arra, hogy reflektálj magadra, és a céljaidra!

Halak

Egy hosszútávú fázisba lépsz amiben fontos, hogy megvédd azt, ami a tiéd. Ne légy kapzsi, és próbálj minél több dolgot meghódítani! Az elkövetkezendő négy hétben becsüld meg jobban azt, amid van!

Karrier horoszkóp forrás: horoscope.com
Fotó: envato.com

H I R D E T É S