konyvajanlo, karrier, onfejlesztes, szakma
Fotó: Envato

Merülj el a munka világában könyvajánlónk segítségével!

blank
blank

H I R D E T É S

Szeretnéd fejleszteni magad a szakmádban, de már nem ülnél vissza az iskolapadba? Érdekel, hogy miként lehetsz sikeresebb a munkádban? Esetleg foglalkoztat, hogyan lehetnél időről időre jobb? Mutatjuk.

Íme a  könyvajánlónk, mellyel kamatoztathatod tudásod a munkád kapcsán is!

Stephen R. Covey – A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

A könyvet nevezhetjük bátran az önfejlesztés kézikönyvének, épp ezért ajánljuk azoknak, akik személyes fejlődést szeretnének elérni az élet számos területén, beleértve a munkájukat is. Mindenki nyugodtan olvashatja, kortól és nemtől függetlenül, hiszen olyan tanításokat tartalmaz, aminek alkalmazása megváltoztathatja mindennapjainkat. A könyv pontosan szemlélteti, hogyan legyünk hatékonyak, és miként működjünk együtt megfelelően más emberekkel. Leírja, hogy a fejlődés és a megújulás kulcsfontosságú, valamint megtanítja, hogy milyen eszközökkel oldhatunk meg személyes és szakmai problémákat egyaránt.

A Lira.hu-n most 15% kedvezménnyel vehet meg a könyvet!

Jenn Lim – Mi áll a boldogság mint cégkultúra mögött?

A könyvet olvasva megtudhatjuk, hogyan helyezik előtérbe a hiteles vezetők a célt és az embereket, a növekedés és hatás érdekében. Megismerhetjük, miként lehetünk egyszerre sikeresek és boldogok egy munkahelyen, függetlenül attól, hogy milyen pozíciót töltünk be. Az író számtalan szervezeti kultúra kialakítását segítette, így tapasztalatait összegyűjtve mutatja be az olvasók számára, hogy milyen egy eredményes munkahely, és hogyan tudunk érvényesülni az adott környezetben. Valós példákon át mutatja be, mennyire fontos a személyes célok megléte, és hogyan érhetjük el azokat a vállalati célokkal összeegyeztetve. A könyv bemutatja továbbá, hogy amellett, hogy sikereket érünk el, nem feledkezhetünk meg az ahhoz vezető úton való navigálásról sem. Hangsúlyt fektet a kiégés elkerülésére, és a folyamatos elkötelezettség megtartásának módjára.

A Lira.hu-n most 20% kedvezménnyel vehet meg a könyvet!

Nagy Attila – Hogyan ne tévedj a pénzügyekben

A könyv célja, hogy érthetően és világosan bemutassa olvasói számára, hogy miért tévedünk olyan gyakran a pénzügyek és a befektetések kapcsán. Ismerteti a leginkább felmerülő tévhiteket, hibákat és rossz döntéseket, melyek hátterében sokszor csupán a nem megfelelő pénzügyi tudás áll. Segít elkerülni a jövőbeni hibázásokat, hogy olyan gazdasági döntéseket hozhassunk, amelyek hosszú távon csak a javunkat szolgálják. A könyv elolvasása után olyan értékes tudásra tehetünk szert, ami többek között magában foglalja a kontrollálás illúzióját vagy a véletlenszerűség hatását a pénzügyekben.

A Lira.hu-n most 15% kedvezménnyel vehet meg a könyvet!

Szerző: I.A.
Fotó: Envato

H I R D E T É S