mit dolgozott, hivatas, karrier, patrick dempsey

Mit dolgozott azelőtt Patrick Dempsey?

blank
blank

H I R D E T É S

A Grace klinika 56 éves sztárja, Patrick Dempsey mindig is szeretett a figyelem középpontjában lenni, de senki sem gondolná, hogy már az első állása a szórakoztató iparban volt.

“15 évesen zsonglőrködtem, így kerestem meg a pénzem.”

– mondta.

Bizony, mielőtt TV képernyőre került, zsonglőrként szórakoztatta nézőit.

“Hétvégente születésnapi partikon léptem fel, szóval ha úgy vesszük, a régimódi vaudeville-ben kezdtem” – mesélte. A cirkusz iránti érdeklődése az iskolában kezdődött, amikor az ács tanára megmutatta neki, hogyan kell zsonglőrködni. “A tanárom egy vaudevill csapat tagja volt, és azért, hogy szórakoztassa diákjait, elkezdte őket megtanítani zsonglőrködni, és innen indult az egész” – emlékezett vissza.

Dempsey nagyon szeretett volna a Ringling Bros nevű utazó cirkuszba bekerülni, így jelentkezett is hozzájuk, de nem vették fel. Állítása szerint a felvételi procedúra meglehetősen nehéz volt.
“A kitöltendő kérdőív a legabszurdabb dolog volt amit valaha láttam, olyan kérdések voltak benne, mint például: ‘Hogyan jössz ki az emberekkel, ha egy kis autóban vagy?’ és ehhez hasonlóak” – mondta.Nehezen tudjuk elképzelni a TV doktort hatalmas cipőben, piros orral, jobban is járt azzal, hogy továbblépett, így egy igazán sikeres színészi karrierben lehetett része.

Még egy fiatalkori videó is bizonyítja múltját, amelyben 2:50-től látható.

H I R D E T É S