szuz, 2024 eves horoszkop
szuz, 2024 eves horoszkop

Szűz éves horoszkóp 2024

blank
blank

H I R D E T É S

Ebben az évben leginkább időbeosztásodon kell dolgoznod, hogy ne válj munkamániássá vagy stresszessé a munkateher miatt. Továbbra is hozd a legjobb oldalad, és pozitív eredményeket fogsz elérni. Abban az esetben, ha szorosan együttműködve dolgozol valakivel, valószínűleg ebben az évben lesz néhány vitád a partnereddel.

Az év első negyedéve

A Vénusz és Ketu januárban azt javasolják, hogy kerüld el a vitát egy kolléganőddel a munkahelyen. Az elkötelezettség és a határidők betartása nagy szerepet fognak játszani ebben az időszakban.

Javasoljuk, hogy szüntesd meg a régóta fennálló problémákat, mielőtt azok közvetlenül befolyásolják a munkádat. Az elmúlt néhány évben végzett kitartó erőfeszítéseid most meghozzák az eredményt.

A főnökeid nemcsak elismerést adnának neked, de nagy a valószínűsége annak, hogy az előléptetéssel együtt nagyon jó értékelést is kaphatsz. A Szűz 2024 éves horoszkóp szerint érezni kezded, hogy a szakmai életed néhány problémás év után visszatér a jó útra.

Az év második negyedéve

Légy elővigyázatos a jóság és a nemtörődömség tekintetében. Előfordulhat, hogy a munkáddal kapcsolatos rövid távú utazásokat kell tenned. 

A Jupiter és a Merkúr mozgása miatt a munkahelyeden nem értesz egyet feletteseiddel. Próbáld meg elkerülni a vitát és fogadd el az elutasítást, hogy megőrizd a lelki békéd.

Lehet, hogy pénzt kell költenie a családi vállalkozásra, vagy jogi munkát kell végezned. 
A dolgok fokozatosan javulni fognak, és elérheted a várt eredményeket, közben jól érezve magad a munkahelyeden. Rahu és Jupiter azt javasolja, hogy ügyelj a papírmunkára, és ne hagyd figyelmen kívül az ellenőrzési eljárást a munkád beadása előtt.

A nap mozgása ebben az időszakban az ego összecsapásához vezethet. Udvarias, megértő hozzáállással kell dolgoznod.

Az év harmadik negyedéve

A munkahelyen áthelyezések vagy változások történhetnek. Új emberek léphetnek kapcsolatba veled, akik hasznosak lehetnek számodra a jövőben.

A Vénusz azt jelzi, hogy a vállalkozás megkezdése előtt alapos elemzést végezzenek.

A Szűz 2024 éves horoszkóp szerint, az év harmadik negyedévében Ketu és a Mars némi stresszt okoz a családi vállalkozások számára, ezért tanácsos türelmesnek és pozitívnak maradni a nehéz időszakokban is. Júniusban légy figyelmes, amikor nagyobb rangú kollégákkal találkozol.

Nem alkalmas az idő arra, hogy a cégtulajdonosok nagyobb beruházásokat hajtsanak végre. Fedezd fel a szakmai lehetőségeket! A családi vállalkozásban előfordulhatnak hullámvölgyek, ezért ebben az évben eljött az ideje, hogy minden döntést türelemmel hozz meg!

Az év utolsó negyedéve

A kutatással vagy a joggal kapcsolatos karrier sikeres lesz, ahogy azt a bolygók jelzik. Az főnökökkel való kapcsolat vitássá válhat, de a pozitív hozzáállása segíteni fog.

Ebben az évben a szerencséd veled lesz, csak türelmesnek kell lenned és intelligensen hozzáállnod a dolgokhoz. Az irodai politika stresszt okozhat.

Figyelned kell a munkáddal kapcsolatos közelgő lehetőségekre, különben tudatlanságod vagy félreértésed miatt elszalaszthatsz egy jó álláslehetőséget vagy egy új üzleti lehetőséget, ahogyan azt Jupiter és Rahu jelzi. 

Ha független szakember vagy szabadúszó vagy, új ügyfelek által hirtelen megnövekszik a munka. Kiváló év lesz ez azon Szűzek számára, akik új vállalkozást vagy induló vállalkozást szándékoznak indítani.

A kívánt eredmények és az üzletből származó nyereség valószínűleg meg lesz, ezért maradj nyugodt!

H I R D E T É S