napi horoszkop, horoszkop, ezoteria, csillagjegyek, oroszlan csillagjegy, Karrier horoszkop: 2023.08.22.
napi horoszkop, horoszkop, ezoteria, csillagjegyek, oroszlan csillagjegy, Karrier horoszkop: 2023.08.22.

Új 3 és fél hetes ciklus kezdődik a csillagjegyek számára!

blank
blank

H I R D E T É S

A Ráknak felkészültnek kell lennie, A Szűz mindenképpen kérjen garanciát, ha vásárol valamit! Karrier horoszkóp: 2023.08.22.

Kos

Ma egy igazán jó lehetőség adatik meg számodra, de a személy, aki ezt a lehetőséget kínálja, nem fog tudni elérni téged. Az ehhez hasonló szerencsétlenségek meglehetősen gyakoriak lesznek a következő három és fél hétben.

Bika

A következő három és fél hétben nehéz csatákkal kell szembenézned a mai világgal folyó háborúban. A számítógépek, kamerák és járművek valószínűleg sokkal gyakrabban romlanak el, mint szeretnéd. Készülj fel!

Ikrek

A munkával kapcsolatos tárgyalások nehézkesek lesznek a következő három és fél hétben. Súrlódások keletkeznek, és nehéz lesz bármilyen kompromisszumot kidolgoznod. Ne vegyél semmit személyesen. A kommunikáció jelenleg nem működik.

Rák

Hagyj magadnak több időt a reggeli munkába állásra. A következő három és fél hétben a bolygók nem fognak kedvezően hatni a rövid távú utazásaidra. Felkészültnek kell lenned. Szükséged lesz rá.

Oroszlán

Annak ellenére, hogy nagyon módszeres vagy, és jól kidolgozott terved van, a következő három és fél hétben problémákba ütközöl. A kommunikációs nehézség megakadályozza a hatékony munkavégzést. Hozd ki a legjobbat magadból.

Szűz

A következő három és fél hétben tartózkodjon attól, hogy új elektronikus tárgyat vásárolj az irodába. Bármit is vásárolsz most, valószínűleg súlyos mechanikai hibákkal fogsz szembesülni a későbbiekben. Ha muszáj vásárolnod valamit, kérj jó garanciát rá!

Mérleg

A következő három és fél hétben gyakoriak lesznek a munkahelyi félreértések. Nehéz lesz úgy megértetni magad az emberekkel úgy, ahogyan azt szeretnéd. Tegyél meg mindent a pozitív hozzáállás megőrzésének érdekében. A humorérzék a legfontosabb!

Skorpió

Ma kezdődik egy három és fél hetes időszak, amikor a kommunikáció megszakad a munkád körül. Üzeneteket fogsz hagyni az embereknek, amelyeket ők soha nem fognak megkapni, és a telefonszámok összekeverednek. Kétszer is ellenőrizd a dokumentumokat!

Nyilas

A következő három és fél hétben fontos lesz, hogy visszamenj az időben, és átgondold a legutóbbi karrier eseményeid. Az áttekintés és a visszatekintés sokkal értékesebb lesz, mint az előretekintés. Sokat tanulhatsz a múltadból!

Bak

Az elméd mindig pörög, de a következő három és fél hétben a szokásosnál is több gondolatod lesz. Bizonyos szempontból úgy érezheted, hogy hátrafelé, és nem pedig előre haladsz. Ez várható volt. Menj azzal, ami az utadba kerül. 

Vízöntő

Rendkívül fontos, hogy a következő három és fél hétben tartózkodj a szerződések aláírásától. A szerződés nem úgy alakul, ahogyan azt vártad. Nem várt komplikációk lesznek.

Halak

Egy dolgot állítasz, de az, akivel beszélsz, teljesen mást fog hallani. A dolgokat szinte le kell betűznöd, hogy megértesd az álláspontod. Sajnos ez lesz a tendencia a következő három és fél hétben.

Karrier horoszkóp: 2023.08.22.
Forrás: horoscope.com

H I R D E T É S