blank

4,2 milliárd forintból bővíti kutatás-fejlesztési központjait a Continental

blank
blank

H I R D E T É S

Bővíti hazai központjainak kapacitását a Continental Automotive Hungary Kft. – a beruházással Budapesten és Veszprémben együttesen 70 új, kifejezetten magas hozzáadott értékű munkahely jöhet létre.

A Continental egyik fő szakterülete az üzemanyag-fogyasztás csökkentése. Technológiai vezető szerepét a hatékonyabb üzemanyag-befecskendező rendszerek használatának, a csökkentett gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncsok gyártásának és a hibrid hajtási rendszerek alkalmazásának köszönheti.

A német tulajdonú Continental a világ valamennyi nagy autóipari gyártója számára magas minőségben állít elő a menetbiztonsági rendszerekhez kapcsolódó szenzorokat is. A vállalat mostani új, high-tech beruházása a mesterséges intelligencia és a szoftver fejlesztéséhez kapcsolódik, amelyben új szenzorok és a hozzájuk kapcsolódó funkciók kifejlesztése zajlik. Mindez annak érdekében történik, hogy a kifejezetten magasan automatizált vezetés alapjai minél előbb létrejöhessenek, és ebben a magyar mérnököknek minél nagyobb szerepük lehessen.

Forrás: MTI

#autoipar szoftverek #automatizalas #munkahely #innovacio

H I R D E T É S