blank

450 új munkahely – okosgyár nyílt Debrecenben

blank
blank

H I R D E T É S

2022 közepéig 450 munkahelyet teremt a tiszta és fenntartható mobilitási alkatrészeket előállító Vitesco Technologies most felavatott debreceni üzeme. A közel 36 milliárdos beruházásból elkészült korszerű gyár 100%-ban megújuló elektromossággal működik – írja a gyartastrend.hu

A modern hajtáslánc technológiák és elektromobilitási megoldások vezető nemzetközi beszállítója, a Vitesco Technologies június 24-én hivatalosan is megnyitotta debreceni üzemét. A február óta már működő 7000 négyzetméteres gyár tovább erősíti a vállalat nemzetközi jelenlétét a tiszta meghajtási megoldások iránti, egyre növekvő kereslet kiszolgálására.

A 36 milliárd forintos beruházás keretében elkészülő gyár csúcstechnológiás autóipari elektronikát és sebességváltó vezérlőket állít elő. Emellett az elektromobilitás és a járművek villamosításának más területeivel is foglalkozik, ennek keretében gyártanak 48 voltos indítógenerátort hibridekhez.

Hans-Jürgen Braun, a Vitesco Technologies globális gyártási hálózatért felelős operációs vezetője elmondta: „Ez a korszerű üzem fontos szerepet játszik a Vitesco Technologies számára az autóipar olyan globális tendenciáinak követésében, mint a villamosítás, a digitalizáció és a fenntarthatóság.

Fotó: vitesco-technologies.com

#beruhazas #munkahelyteremtes #autoipar #fenntarthatosag

H I R D E T É S