Bitcoin
Bitcoin

46 millió amerikai használ bitcoint, amivel már szállodákban is fizethetünk

blank
blank

H I R D E T É S

A kriprovaluta iránti érdeklődés az Egyesült Államokban a  járvány kialakulásával együtt ugrott meg. A pandémia okozta gazdasági válság miatt sokan más, biztonságos menedékként szolgáló eszközökbe való befektetést kerestek.

A dollár leértékelődésétől való félelem, párosulva a nagy likviditási injekcióval és a könnyen használható kereskedési alkalmazások elérhetőségével, megnövelte a kriptovaluták még kis összegű vásárlásait is.

A különféle kereskedési alkalmazások megjelenése nyomán sokan olyanok is csatlakoztak a kriptotérhez, akik korábban nem gondolkodtak a kriptopénz befektetéseken.  A kisbefektetők 62%-a úgy gondolja, hogy a kriptobefektetéseinek köszönhetően meg fog gazdagodniírja a Bitcoinbázis.

Közben már a szállodaipar is kezd a kriptovaluták iránt érdeklődni. Az első luxus szállodalánc, amely kriptotranzakciókat is kínál a szobafoglalásokhoz a The Pavilions Hotels & Resorts, amely a brit székhelyű CoinDirect vállalattal kötött partnerséget, hogy gondtalan, kényelmes és biztonságos megoldást biztosítson a kriptovalutákkal történő fizetésekhez a világ bármely pontjáról. A foglalásokat a vendégek kifizethetik bitcoinnal, ethereummal és több mint 40 különböző digitális valuta használatával.

#kriptovaluta #bitcoin #szallodaipar

H I R D E T É S